Szukaj
witam,
jak dla mnie to splaszczone flash'em dokumentnie... jeszcze na 2 to jakos halogeny rownowaza, ale reszta to juz katastrofa... na 3 koszmarny cien dodatkowo...
pozdrawiam
m
:::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::
:: wedding photography [http://looanah.com] ::
:::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::
misialao mam nadzieje że masz świadomość iż na zrobienie tych fotek miałem ułamek czasu. Biorąc pod uwagę panujące zmienne oświetlenie cieszę się ,że i tak niewiele przepaliłem![]()
nie widza mi sie... te przepalenia jada za bardzo ... ten bilay kolor...
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Pokaz fotografowałeś przypadkowo czy oficjalnie ? jeśli przypadkowo to rozumie ale jeśli wystepowaleś jako zlecony fotograf to: nie ta perspektywa - wszystkie zdjęcia zrobione z dołu,niezbyt korzystnie dla modelek.W takim przypadku zabiera się z sobą podwyższenie w postaci np.dwustopniowej aluminiowej drabinki która równoważy różnice wysokości wybiegu i miejsca skąd fotografujesz. 1 i 2 jeszcze do przyjęcia choć za mocno oświetlone lampą bł. ale pozostałe dwa ani kadr ani oświetlenie mi nie pasuje.
Pokaz fociłem dla siebie...a miejsce które obrałem było spod sceny niestety nie było innej możliwości bo panowie z ochrony gonili
Uwierz mi Valdek że inaczej bym się ustawił gdybym miał to robić oficjalnie
Hmmm, ta druga pani przypomina trochę Miss Polonia 2006 ...?
KS
Deluxe Limited Edition with Bonus Track & DVD
humm.... skoro takie fotki sa krytykowane (bardzo mi sie podobaja i tez bym kiedys chcial takie robic) inne sa powalajace na glebe, to dochodze do wniosku ze to forum odwiedzaja glownie zawodowi fotogra- ..ficy i taki amator jak ja nie ma chyba czego tu szukac (no chyba zeby podpatrywac i sie uczyc). chyba narazie odpuszcze sobie wystawianiemoich nieudolnych
prob fotograficznych
Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi
Skontaktuj się z nami