Szukaj
dokladnie
poza tym nie sa mocno restrykcyjni jesli chodzi o wielkosc bagazu podrecznego, szczegolnie w Polsce![]()
niekoniecznie na dole, moze byc pod literka B, tak jakby to byl jakis kraj
akuart jedyne 2 razy gdy czepiono sie mohjego bagazu to bylo akurat w polsce. Lódź i Bydgoszcz (co nie zmienia fakty ze to moje ulubione polskie lotniskaw lodzi zabrali mi gruszke do przedmuchiwania matrycy bo ponoc wyglada jak granat cwiczebny i moglbym kogos tym wystraszyc. statyw nie byl problemem, pilot radiowy z antenka i ledami swiecacymi jak sie dotknie przycisku tez najwyrazniej nikogo nie straszyl bo tego sie pani odprawiajaca nie czepila
![]()
podpis nieczytelny
ja z kolei mialem zawsze torbe ktora byla wieksza troche niz powinna ale nigdy sie nie czepiali
raz za to mialem jeszcze w reku miecz swietlny - zabawke, powiedzieli ze tylko jedna sztuka podrecznego moze byc wiec wrzucilem ten miecz na torbe (miedzy ucha) i przeszlo, pozniej tylko celnik zartowal ze broni na poklad nie mozna wnosic![]()
Drogi przyjacielu samolotem latałem już w czasach gdy na muchy wołałeś ptapta , Jak masz pisać pierdoły to lepiej nie pisz nic - no chyba, że posty nabijasz do działu giełda .
Wracając do tematu - przeglądarka opera , być może to tutaj jest pies pogrzebany , choć nie powinno mieć to związku![]()
Ostatnio edytowane przez bastard ; 16-08-2009 o 09:50
Wracając do tematu - przeglądarka opera , być może to tutaj jest pies pogrzebany , choć nie powinno mieć to związku[/QUOTE]
......nie powinno, a ma..wlasnie chodzi o Opere..
Skontaktuj się z nami