Close

Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 80

Wątek: Ryanair

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bastard Zobacz posta
    Dopiero po zaznaczeniu pola w formularzu o tym ,że chcę zakupić ubezpieczenie mogę sfinalizować transakcję . Co przy zakupie biletu naraża mnie na niechciane koszty w wysokości ponad 40 pln od osoby . Skoro w samolocie leci około 200 osób rachunek jest prosty - dodatkowy zarobek Ryanair to ponad 8000 pln .
    Na górze strony (o ile dobrze pamietam) masz opcje zaznaczenia ubezpieczenia, i pewnie nie zaznaczyles tam nic. Na samym dole listy jest opcja 'bez ubezpieczenia' i to wlasnie trzeba wybrac
    60D+ 10-200 f3.5 IS USM|Travelphoto
    Semper in altum

Domyślnie

dokladnie

poza tym nie sa mocno restrykcyjni jesli chodzi o wielkosc bagazu podrecznego, szczegolnie w Polsce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Na górze strony (o ile dobrze pamietam) masz opcje zaznaczenia ubezpieczenia, i pewnie nie zaznaczyles tam nic. Na samym dole listy jest opcja 'bez ubezpieczenia' i to wlasnie trzeba wybrac
    niekoniecznie na dole, moze byc pod literka B, tak jakby to byl jakis kraj

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    dokladnie

poza tym nie sa mocno restrykcyjni jesli chodzi o wielkosc bagazu podrecznego, szczegolnie w Polsce
    akuart jedyne 2 razy gdy czepiono sie mohjego bagazu to bylo akurat w polsce. Lódź i Bydgoszcz (co nie zmienia fakty ze to moje ulubione polskie lotniska w lodzi zabrali mi gruszke do przedmuchiwania matrycy bo ponoc wyglada jak granat cwiczebny i moglbym kogos tym wystraszyc. statyw nie byl problemem, pilot radiowy z antenka i ledami swiecacymi jak sie dotknie przycisku tez najwyrazniej nikogo nie straszyl bo tego sie pani odprawiajaca nie czepila
    podpis nieczytelny

Domyślnie

ja z kolei mialem zawsze torbe ktora byla wieksza troche niz powinna ale nigdy sie nie czepiali

raz za to mialem jeszcze w reku miecz swietlny - zabawke, powiedzieli ze tylko jedna sztuka podrecznego moze byc wiec wrzucilem ten miecz na torbe (miedzy ucha) i przeszlo, pozniej tylko celnik zartowal ze broni na poklad nie mozna wnosic

Domyślnie

ja z kolei mialem zawsze torbe ktora byla wieksza troche niz powinna ale nigdy sie nie czepiali

raz za to mialem jeszcze w reku miecz swietlny - zabawke, powiedzieli ze tylko jedna sztuka podrecznego moze byc wiec wrzucilem ten miecz na torbe (miedzy ucha) i przeszlo, pozniej tylko celnik zartowal ze broni na poklad nie mozna wnosic
    Wielka Twoja moc jest Jedi!

Domyślnie

These aren't the droids you're looking for.
    podpis nieczytelny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Zaznaczałem , bez ubezpieczenia i za każdym razem wywalało mi stronę , dopiero jak zaznaczyłem ,ze chcę ubezpieczenie można było dokończyć formalności .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Zawsze możesz pojechać autobusem... zapewne gdyby nie ryan to do tej pory nie wiedziałbyś jak wygląda samolot od środka. Wypociłeś tyle słów totalnie bez sensu. A te przypadki przy rezerwacji to chyba tylko u Ciebie w kompie.
    Drogi przyjacielu samolotem latałem już w czasach gdy na muchy wołałeś ptapta , Jak masz pisać pierdoły to lepiej nie pisz nic - no chyba, że posty nabijasz do działu giełda .

Wracając do tematu - przeglądarka opera , być może to tutaj jest pies pogrzebany , choć nie powinno mieć to związku
    Ostatnio edytowane przez bastard ; 16-08-2009 o 09:50

Domyślnie

Wracając do tematu - przeglądarka opera , być może to tutaj jest pies pogrzebany , choć nie powinno mieć to związku [/QUOTE]

......nie powinno, a ma..wlasnie chodzi o Opere..

Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów