Może oglądał 1 z filmików "Master of wedding photography" z Joe Buissink - wspominał coś o Ninja![]()
Szukaj
Może oglądał 1 z filmików "Master of wedding photography" z Joe Buissink - wspominał coś o Ninja![]()
FX|N24-70|S50 1.4|Sami14|SB-900|SB-800
flickr
od rana mam usmiech na twarzy
gosciu z ADHD jest mistrzem swiata ;D
Ostatnio edytowane przez sevenoo ; 21-07-2009 o 09:37
Contax 645, Zeiss 80mm f/2
No niezły aparat można rzecA między nim a blondyną coś zaiskrzyło :P
Ja pier ........ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brak mi słów![]()
grunt to nie rzucać się w oczy![]()
FX|N24-70|S50 1.4|Sami14|SB-900|SB-800
flickr
Rewelacja![]()
Jakub Kaniuka
ROTFL
Dobry blog !
ps. Ta laska z filmiku (w czerwonym) też wymiata, buahahah![]()
Ostatnio edytowane przez prz3mo ; 21-07-2009 o 20:56
e tam polewacie z kamerunów a zawodowcy też potrafią - zrobiłem kiedyś parę zdjęć na ślubie znajomego (unikam robienia zdjęć na ślubach znajomych jak ognia zawsze mówię że nie umiem fotografować ludzi i to zwykle załatwia sprawę) bo prosił, spytałem czy na zawodowca - miał - więc z uśmiechem powiedziłem że zrobię parę fotek, ale nie samej przysięgi bo nie będę robił zbędnego tłoku (zawodowiec, kamerun plus rodzina z kompaktami wystarczy) więc zrobiłem 5 słownie pięć (no może sześć ale na pewno znacznie mniej niż 10) zdjęć w mniej istotnych momentach zawodowiec za każdym jak mnie widział to leciał (prawie fruwał księdzu przed nosem) i usiłował stanąć pomiędzy mną a młodymi
ubawiłem się setnie - znajomemu powiedziałem że zawodowcy u mnie zawsze mają pierwszeństwo ale jak mi się kolejny kiedyś taki trafi to nie wiem chyba tylko celny kop w d....
Skontaktuj się z nami