Ładna fotka![]()
Szukaj
Rewelacja!!!!!!!! Z chęcią wrzuciłbym sobie większą wersję na pulpit. Także jeśli można prosiłbym o większą wersję na [email protected]. Będę bardzo bardzo wdzięczny bo zdjęcie naprawdę pierwsza klasa![]()
D90|N35 1.8|N50 1.8|N18-70|N55-200|Pentacon 135 2.8|SB-600|MB-D80|dwa statywy i parasolka
Zupełnie wyjątkowa fota, nie często na forum ogląda się tak pięknie pokazane góry...Pozdrawiam.
ładnie ja również pochwalę
Hmmm... Przyglądam się temu zdjęciu i nie mogę do końca podzielić zachwytów...To za sprawą, iż obraz jaki prezentujesz jest "płaski"... Brakuje mi większego wyodrębnienia planów... Może wynika to z ukształtowania terenu... Sam nie wiem... Trudno mi to ująć... Niemniej odczucie jak wyżej...
Pozostałe aspekty in plus...
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Dzięki za opinie wszystkim. Dodam, że nic przy tej focie nie montowałem i jest jak było (góra, mgła, dalszy plan). Mówię o tym, bo już słyszałem opinie, że wygląda jak fotomoto
Fajnie, że nikt nie powiedział nic złego o sygnaturze, bo to pierwsza moja fota z dodanym podpisem - rozumiem, że nie przeszkadza w odbiorze.
TristisAnima, miło mi aczkolwiek aż się dziwnie czujePomyślę nad tym
![]()
Skontaktuj się z nami