Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Imperium

Domyślnie

Rewelacja!!!!!!!! Z chęcią wrzuciłbym sobie większą wersję na pulpit. Także jeśli można prosiłbym o większą wersję na [email protected]. Będę bardzo bardzo wdzięczny bo zdjęcie naprawdę pierwsza klasa
    D90|N35 1.8|N50 1.8|N18-70|N55-200|Pentacon 135 2.8|SB-600|MB-D80|dwa statywy i parasolka

Domyślnie

Zupełnie wyjątkowa fota, nie często na forum ogląda się tak pięknie pokazane góry...Pozdrawiam.

Domyślnie

ładnie ja również pochwalę

Domyślnie

Doskonałe zdjęcie.

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamoń Zobacz posta
    Zupełnie wyjątkowa fota, nie często na forum ogląda się tak pięknie pokazane góry...Pozdrawiam.
    Za kolegą
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

Hmmm... Przyglądam się temu zdjęciu i nie mogę do końca podzielić zachwytów... To za sprawą, iż obraz jaki prezentujesz jest "płaski"... Brakuje mi większego wyodrębnienia planów... Może wynika to z ukształtowania terenu... Sam nie wiem... Trudno mi to ująć... Niemniej odczucie jak wyżej... Pozostałe aspekty in plus...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Dzięki za opinie wszystkim. Dodam, że nic przy tej focie nie montowałem i jest jak było (góra, mgła, dalszy plan). Mówię o tym, bo już słyszałem opinie, że wygląda jak fotomoto
    Fajnie, że nikt nie powiedział nic złego o sygnaturze, bo to pierwsza moja fota z dodanym podpisem - rozumiem, że nie przeszkadza w odbiorze.

TristisAnima, miło mi aczkolwiek aż się dziwnie czuje Pomyślę nad tym

Domyślnie

Bardzo dobra praca
    Pozdro. Wojtek

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów