Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Panoramka II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Ta masz racje.....zobacz na moja stopke!!! Cyz mam tele? NIE!
    Mozna dojechac na koniec plazy i tam machnac panoramke.....ale szedl przyplyw i nie ryzykowalem podtopienia samochodu!

adeit: myslalem nad tym co napisales.....i wydaje mi sie ze nie wiesz o czym mowisz....jak klepnac panorame gor z tym niebem??? piekny dol wysokosci 2cm i 10cm nieba? eeee cos mi tu nie pasi!
    Sądzę, że ze 105 można sporego zooma zrobić... te góry nie są tak daleko... robisz 4-5 kadrów w pionie na 100mm i masz piękne niebo, kawałek plaży no i niesamowicie oświetlone góry...
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Zgadzam się z Al Koholikiem, te super oświetlone wzgórza giną na tej fotografii.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Sądzę, że ze 105 można sporego zooma zrobić... te góry nie są tak daleko... robisz 4-5 kadrów w pionie na 100mm i masz piękne niebo, kawałek plaży no i niesamowicie oświetlone góry...
    Wiesz co niby racja....ale ten 18-105 mialem podpiety dokladnie 3x i lezy w domu albo moja kobieta ma go przy D40.....ostrzy ladnie i ma duzy zakres ogniskowych ale.....
    Lubie mojego Tamronka bo jest ostry jak zyleta na calym obrazie....i o to mi chodzi!

Nie musisz mi mowic jak zrobic panorame.....wiem poprostu ze z tego miejsca i tak byla by plaza widoczna a wchodzila by w kadr jakos bez sensu......a poza tym na tym zdjeciu chodzilo mi glownie o niebo....na 105mm bylo by go o wiele mniej i moim zdaniem zdjecie stracilo by TO COS (jak ja to mowie pierd...niecie).....
    Ale oczywiscie masz prawo tak myslec.....mnie sie podoba i jak widac innym poza toba tez

Ech wlasnie pomyslalem ze jutro specjalnie dla ciebie wrzuce tutaj Crop z tej panoramy (bo jest dosyc spora) Sam zobaczysz ze zdjecie sporo straci....oczywiscie jesli bede chcial utrzymac proporcje.....bo moge zrobic same gorki i fure nieba ale wtedy to bedzie kicha!

Domyślnie

Al Koholik zrobilem cropa tej panoramki specjalnie dla ciebie.....lepiej?

Domyślnie

wystemplowałbym lekkie wgniecenie nadkola srebrnego auta ale serio fotka daje mi wrażenie realnej obecności inside

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pike Zobacz posta
    wystemplowałbym lekkie wgniecenie nadkola srebrnego auta ale serio fotka daje mi wrażenie realnej obecności inside
    Hehe po cropie zauwazylem slad po laczeniu i na tym sie skupilem.....i faktycznie kawalek autka zostal

Juz poprawiam

eee juz za pozno na edycje...szkoda

Al Koholik zrobilem cropa tej panoramki specjalnie dla ciebie.....lepiej?

[/IMG]
    hehe czuję się zaszczycony doceniam Twoje starania

ale ja bym z tym poszedł ze 3 kroki dalej... ale to ja bym tak zrobił
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Hehe po cropie zauwazylem slad po laczeniu i na tym sie skupilem.....i faktycznie kawalek autka zostal

Juz poprawiam

eee juz za pozno na edycje...szkoda
    pejzarzowe eldorado z tej iralndii

Domyślnie

sorry "pejzażowe" ma byc

Domyślnie

No to prawda......mozna poszalec tutaj z krajobrazem....!
    Dzis leje ale jutro ma byc ladnie wiec jade w trase.....znowu gory....zreszta te co sa na zdjeciu powyzej....gory i ocean w okolo
    Oby mi tylko poswiecilo.....i zeby przez przypadek nie bylo golego blekitu

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów