Close

Strona 30 z 47 PierwszyPierwszy ... 20282930313240 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 469

Domyślnie

Skoro zadziałała Twoja karta, to ewidętnie widać, że Twojej Koleżance karta padła i nie jest to wina aparatu.
    Nikon D7200 | MB-D15 | Nikkor 85 mm f/1.8 G AF-S | Samyang AE 8 mm f/3.5 Aspherical IF MC Fish-eye CS | Nikon SB-900

Domyślnie

No niby tak, ale to już druga czy trzecia karta, mozna kupić tyle trefnych kart? a może aparat je psuje?

Domyślnie

Właśnie czekam na swoją pierwszą lustrzankę i zastanawiam się czy dobrze zrobiłem kupując d90.
    Nikon traci w moich oczach, żałuje swojej decyzji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mazidolo Zobacz posta
    Właśnie czekam na swoją pierwszą lustrzankę i zastanawiam się czy dobrze zrobiłem kupując d90.
    Nikon traci w moich oczach, żałuje swojej decyzji.
    Jeszcze jej nie dostałeś i już płaczesz? Ehh

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ket24 Zobacz posta
    Jeszcze jej nie dostałeś i już płaczesz? Ehh
    ...a co dopiero będzie jak ją dostanę i wywali mi błąd???
    Załamka, tyle kasy i takie bagno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mazidolo Zobacz posta
    ...a co dopiero będzie jak ją dostanę i wywali mi błąd???
    Załamka, tyle kasy i takie bagno
    anuluj zamowienie i po sprawie...
    I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

Domyślnie

A może będziesz należeć do takich użytkowników d90 jak ja którzy od zakupu nie maja żadnego problemu -5 miesięcy od zakupu
    ===> D90 F80; Sabinka, Frotka i reszta gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurasss1 Zobacz posta
    A może będziesz należeć do takich użytkowników d90 jak ja którzy od zakupu nie maja żadnego problemu -5 miesięcy od zakupu
    Dokładnie to samo u mnie. Kilka różnyuch obiektywów i karta SanDisk 8GB Extreme III i zero problemów.
    D7100+11-16 2.8; 35 1.8; 17-55 2.8; 70-200 2.8 VC

Domyślnie

szkoda, że nikt z podobnymi problemami nie odezwał się, jak je rozwiązał, dyskusja zeszła na boczny tor podpowiedzcie rzeczowo, tylu ty znających się na sprawie osób, please

Domyślnie

Miałem takie problemy (F-- itd. ), posłałem do serwisu ,
    serwis stwierdził że to karta , w sklepie wymienili mi kartę na nową od ręki
    (4GB Sandisk III Extreme),
    Od tego czasu 0 problemów a zrobione około 6000 fotek.
    Dosyć często podmieniam obiektywy więc nie sadze że to jest powodem występowania błędów.
    Wg mnie najpierw wymieniłbym kartę a potem narzekał na producenta który jakby nie patrzeć renomę sobie wyrobił i produkuje aparaty od x lat.
    I jeszcze jedno :
    Pożyczenie karty na chwilę od kumpla i sprawdzenie nic tu nie da ponieważ - u mnie, po pierwszym wystąpieniu błędu
    zapełniłem całą kartę byle jakimi ujęciami aby ten błąd wywołać i nic błąd nie wystąpił (ponad 500 fotek)

Moja propozycja jest taka
    - zażądać wymiany karty na nową lub kupić nową kartę (druga zawsze się przyda),
    - włożyć i nie wyciągać (fotki zgrywać po kablu), aby nie uszkodzić karty mechanicznie przy wkładaniu i wyjmowaniu
    - focić do bólu
    - jak błąd wystąpi a puszka jest na gwarancji słać do serwisu
    Pozdrawiam Wojtek

Strona 30 z 47 PierwszyPierwszy ... 20282930313240 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów