Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Domyślnie

Janusz 1 jest super jak by znajoma
    NIKON

Domyślnie

No i jak zawsze piknie - wersja dosycona też oki ale coś u mnie niebo lekko za mocno...

Co mnie uderza to albo ja mam juz coś nie tak z monitorem albo kompresja lekko pożarła niebo - patrz 1 i lewy górny róg... zdarza się . Ja niedługo zaczne dawać foty po 500kb bo coraz częściej zaczynam to u siebie zauważać... jakoaś mania albo co. A to że się będzie wieki ładowac? Phiii.....

Dawaj jakąś wersję co mi cały ekran zajmie - ja nie mam limitu MB i transferów jak po GPRS
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

harb, grzebałeś coś przy niebie/podłodze? bo u mnie to wygląda jakbyś coś za mocno pogrzebał. jakaś jasna obwódka jest po linii drzew i coś mi się nie zgrywa światło z nieba i na drzewach. ale może to tylko błędne wrażenie? kadry super, ze wskazaniem na 2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    jakaś jasna obwódka jest po linii drzew i coś mi się nie zgrywa światło z nieba i na drzewach.
    Drzewa z lewej na 1 i 2 świecą ale lekko i aż tak nie rzuca się to w oczy.
    Pod względem obróbki i kadru podoba mi się 2.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Jak zwykle świetna robota.
    A na Jedynkę w BW można liczyć ? :>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Jak zwykle świetna robota.
    A na Jedynkę w BW można liczyć ? :>
    Erde padało było pochmurno, ISO 1600 choć to dla D700 nic, obróbka raczej jak zwykle ale moze trochę zbyt mocno wyciagnąłem niebo bo było płasko jak na stole - moze mogłem leciutko odszumić

S4INT - próbowałem b/w ale z tym swiatłem zbyt szare

Domyślnie

Czuć ową dżdżystą aurę... Zaś kadrowo bliżej mi do ujęcia nr 1...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    o nie moj drogi to odbicie w dnie łodzi wypełnionej wodą ---- trzcin, to smaczek tego zdjecia - profanacją byłoby ich usuwanie dzieki za opinię

chodziło mi o to, że trzciny w łodzi odbijają się ale samych trzcin nie ma...trzciny widmo

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Janusz, chociaż dwójka mnie do końca nie przekonuje, to jedynka zdecydowanie tak. To Twój styl - czysty, spokojny, bezpretensjonalny, bez jakichś obróbkowych odlotów.
    Oczywiście znasz mnie i wiesz że ja bym to wywrócił do góry nogami mocną obróbką, ale na całe szczęście to Twoje zdjęcie. I powiem że świetnie się udało. Wyraźnie czuję na nim powietrze, czuję zapach jeziora. Jesteś świetny w tych realistycznych prostych landszaftach.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów