Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: 35mm I sesja

Domyślnie

Zdecydowanie najlepsze foty z tego obiektywu jakie widziałem do tej pory Podoba mi się zwłaszcza 1 i 2. Na 3 razi znak wyłażący z głowy.
    D700, D750, D800, N24-70, S35/1.4 ART, S50/1.4 ART, N50/1.8, N85/1.4

Domyślnie

dzięki ,a znak -chciałem go połączył z tym czymś na dole z łańcuchem pasował mi kolorystycznie

Domyślnie

bardzo fajnie zaczynam chorować na to szkło
    Z6, N24-70/4S, N35/1.8S, N50/1.8G, N85/1.8S, FTZ, N70-210/4-5.6

Domyślnie

A mnie się nie podoba
    Jakoś nie leżą mi te kadry. Pora w jakiej fotografowałeś raczej nie trafiona bo widoczne są ostre cienię na twarzy modela

Domyślnie

Bardzo dobre. Konsekwentna tonacja, dobre dynamiczne kadry. Słońce w ogóle nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie. Pozwoliło stworzyć (razem z obróbką zapewne) tonację wypranych beży i brązów. Jedynie zakaz wjazdu rzuca się w oczy.

Domyślnie

kocham trzydziestkepiatke ;] a z tych fotek - jedyneczka mi wchodzi ...jedyny szczegół, ktory mi strasznie niepasuje w tym zdjęciu to - buty modela.. do tej foty kazałbym mu założyć śnieżnobiałe nówki nieśmigane, bo przy reszcie garderoby, która wygląda na prosto z wieszaka ten element mi aż bije po oczach

Domyślnie

hehe akurat na buty nie miałem wpływu;] ja juz wiem ze 35 to będzie moje ulubione szkło

Domyślnie

rafael - ja się zakochałem w 35tce od pierwszego założenia i już nie ściągam ...a jak muszę to na fochu :P ...bo czasem trzeba hehe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafael Zobacz posta
    dzięki ,a znak -chciałem go połączył z tym czymś na dole z łańcuchem pasował mi kolorystycznie
    To mogłeś się lekko w bok przesunąć, byłby łancuch i znak... ale nie wychodzący z głowy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów