Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Pani Lasu

Domyślnie Pani Lasu

Kolejne ujęcie z pleneru grupy FotoKujawy.
    Modelka: Marta W.

Pozdrawiam

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Tak patrzę na te wyczyny poplenerowe i jedyne słowo jakie mi się nasuwa to..... DRAMAT

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zaziel Zobacz posta
    Tak patrzę na te wyczyny poplenerowe i jedyne słowo jakie mi się nasuwa to..... DRAMAT

A czy jedyne co potrafisz to bezpodstawne krytykowanie wszystkich? Skoro już tak wszystkich oceniasz to moze napisz dlaczego... bo tymi wypowiedziami przypominasz jednego zbanowanego kolege
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Oj, bardzo źle wygląda ta podwinięta noga pod kiecką. Tak mi się kojarzy i mam kosmate myśli A kolorki piękne.
    Nikon szkło lampy tło i co?

Domyślnie

No mi się też nie podoba. Po pierwsze światło. Jakoś tak bez klimatu "Pani Lasu". Noga z przodu za jasna i tak jakoś bezwładnie wisi. Druga jakby kikut albo coś innego (też w stronę kosmatych myśli). Modelka tak jakoś patrzy dziwnie, a mogła zagrać coś fajniejszego, klimatycznego bardziej. Brakuje tego czegoś... No i to drzewo jakieś takie żółte.
    Dxxx i inne.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Poprzednicy w zasadzie wszystko juz napisali. Ale kolorki/tonacja generalnie ok.

Domyślnie

Zaziel: Jak to zazwyczaj bywa na zbiorowych plenerach.
    superkomornik: Spoko, z Zazielem można w realu konie kraść - takie docinki z jego strony mnie nie ruszają.
    agull: Jak to mówią - głodnemu chleb na myśli... gdyby co znajdzie się jakaś piekarnia.
    w4syl: Miał być efekt wychodzenia z drzewa, widać nie wyszedł. Czyli rozumie, że noga a la białe rajstopy wymaga ocieplenia, drzewo ochłodzenia i światło dopracowania (poPSucia), żeby kadr był względnie akceptowalny.
    kichu1979: No... chociaż coś jest OK.

Tak to już jest jak się do kadru siada grubo po północy.

Domyślnie

Eee, nie jest aż tak źle. Pomijając zgiętą nogę (hmm ) nie cięłabym się od razu z żalu.

I siłą powstrzymałam się od zmiany tytułu wątku na "Czerwony kapturek"
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zaziel Zobacz posta
    Ja sie niestety zgadzam, ale akurat to najlepsze z tych, które widziałem.
    Piękne modelki, sceneria i sprzęt nienajgorszy pewnie. A efekty marne bardzo.
    Bez pomysłu, inwencji (zarówno fotografa, jak i modelek) wychodzą takie właśnie fotki bez "duszy".
    Da się na to popatrzeć, ale nic więcej. Niektóre kadry wręcz dramatyczne. :/
    To mz najważniejsza nauka na przyszłość, aby pomyśleć troszkę, zanim naciśniemy spust.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Ja bym nie przesadzał. Możnaby to prawe kolano odkryć, ale ogólnie dla mnie jest ok.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów