Szukaj
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Zajebisty secik! Świetna robota!
git
"Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek
Tym razem słabiej, ale chyba nie fotograficznie, a modelowo. Zatem wstępne tłumaczenia mają sens jak najbardziej, gdyż trochę usprawiedliwiają wynik sesji. Ogólnie bardzo ładnie, ale z minusikiem.
w kwestii technicznej dodam jeszcze, ze zlamany nos Jacka i niesymetryczna twarz (w koncu nie kazdy ma idealnie) podpowiadaja do polowkowego oswietlania twarzy .. Ale bede jeszcze robic z Jackiem fotki bardziej portretowe a mniej gitarowe. Zobaczymy co wyjdzie.
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Jeszcze dopiszę, że mnie osobiście najbardziej podeszły kadry 2, 5, 6 - może wyciągniesz jakąś cechę wspólną i się to do czegoś przyda.
Secik super, bardzo podoba się!!!! Ale faktycznie widac zdenerwowanie modela fotografowaniem, i nie ododał on emocji gitarzysty. Pewnie jak go obswoisz z obiektywem, wtedy pojdzie na całość, i zobaczymy gitarowy czad.
Jesli mam wybrac, to 8 mnie sie najbardziej widzi. Pzdr.
D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|
Az dziwne bo na koncertach czy to w towarzystwie grzeska Turnaua czy Brathankow czy kwartetu nie widac takiego zdenerwowania Jacka. Moze sprawdza sie metoda - najlepiej sobie 100 walnac przed taka sesja na rozluznienie.![]()
Nikon 1800 (s)
Zdenerwowanie modela faktycznie trochę widać ale i tak seria jest super
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
fajna seria, dobrze dobrane światło, pasuje do modela
Skontaktuj się z nami