Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

o co chodzi z tym notorycznym patrzeniem w szkiełko i wyraźnie antyspontanicznym uśmiechem... nie mogłeś ich zmusić do zabawy??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Tyle sprzętu w podpisie, że chyba sobie żarty robisz?

A co to ma do rzeczy????
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez superkomornik Zobacz posta
    A co to ma do rzeczy????
    hehe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez StruceL Zobacz posta
    o co chodzi z tym notorycznym patrzeniem w szkiełko i wyraźnie antyspontanicznym uśmiechem... nie mogłeś ich zmusić do zabawy??
    Dlatego za naturalność lubię 8. Sama sesja podczas krótkiego spaceru trwała mniej niż 30min. Jedna część pod słońce i z tymi mam problem - tło wypalone - jeżeli chodzi o obróbkę, druga bardziej w lesie - ale tu znowu jakby za zielono.
    12.
    S5 pro, S8mm, T17-50 2.8mm, N35mm 1.8, N50 1.4D, N85 1.8D, 10-20 sigma, nikon D7100
    https://radoslawsobik.pl/

Domyślnie

Jak dla mnie średnie te zdjęcia, głównie przez nieotrość i kolory.
    Ale para jak na mój gust rewelacyjna, można by było z nimi poszaleć i pokazać coś lepszego. Namów na kolejną sesyjkę
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

6, 8 i 12 całkiem fajne kadry

Domyślnie

kolorów nie kupuje, ale porób wszystkie tak jak ostatnia czarobiel i bedzie git!
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

a jak dla mnie to tylko kolorki poprawic i bedzie piknie. oczywiscie to zasluga wspanialej pary - wygladaja po prostu cudnie ze soba i az promienieja radoscią. zdiecia bez fanaberii - bardzo normalne - ale jesli przyjmiemy, ze taka konswencja to sa ok (pod wzgledem kadrow i cieplych emocji - kolory mocno do poprawy - glownie ciepelka troche by sie przydalo). oczywiscie to tylko subiektywne odczucia wszystko - pewnie przy innej parze dolaczylbym do choru krytyki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    a jak dla mnie to tylko kolorki poprawic i bedzie piknie. oczywiscie to zasluga wspanialej pary - wygladaja po prostu cudnie ze soba i az promienieja radoscią. zdiecia bez fanaberii - bardzo normalne - ale jesli przyjmiemy, ze taka konswencja to sa ok (pod wzgledem kadrow i cieplych emocji - kolory mocno do poprawy - glownie ciepelka troche by sie przydalo). oczywiscie to tylko subiektywne odczucia wszystko - pewnie przy innej parze dolaczylbym do choru krytyki
    A ja myślałem, że tego ciepełka za dużo i suwak saturacji poszedł na minus ( z zielonego, żółtego, pomarańczowego)

Jeszcze raz dziekuję za wasze uwagi!
    S5 pro, S8mm, T17-50 2.8mm, N35mm 1.8, N50 1.4D, N85 1.8D, 10-20 sigma, nikon D7100
    https://radoslawsobik.pl/

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów