Uuuuu... trza zdjełać upgrade urządeń namiarowychZamieszczone przez supermyszka
![]()
Po aktualizacji bedzie można poszukać to
Szukaj
Uuuuu... trza zdjełać upgrade urządeń namiarowychZamieszczone przez supermyszka
![]()
Po aktualizacji bedzie można poszukać to
pozdrawiam Krzysiaczek
no juz wiem, wiem, przyznaje, pobieznie przejrzalam forum w poszukiwaniu tego tematu, ale uwierzcie mi, nie latwo tak przejrzec ostatnie pol roku waszego forumowania. w kategorii "aparaty tradycyjne" jeszcze nie szperalam...
Polecam tą opcjęZamieszczone przez supermyszka
pozdrawiam Sebastian
jeśli jeszcze gdzieś dostaniesz - kodak royal supra 400 świetny film, na którym robię wszystko dopóki mogę go dostać - kadak wprowdził na jego miejsce jakąś nowość...
nizła jest agfa optima 400
suuuper jest agfa ultra 100
slajdy to fuji, kodak i agfa...
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
aż taką blondynką nie jestem, wiem do czego ta opcja służy.Zamieszczone przez Tr0n
Ponieważ muszę nadrobić braki forumowe z ostatniego pół roku, nie korzystam z searcha, tylko po kolei czytam sobie wszystkie wątki. Nie wiedzieć czemu myślałam, że o filmach będzie w tym dziale... przeszperałam i nie znalazłam, więc zapostowałam, jak długo mam jeszcze się tłumaczyć??
no offence TrOn![]()
Trochę OT!
Z racji moich kuśnierskich zainteresowań i skojarzeń zbyt często podążających w interesującym mnie namiętnie kierunku, bardzo zaintersował mnie Twój interesujący nick![]()
![]()
![]()
D70|N AF-S18-70DX|N AF50/1,8D|SB-800|ML-L3|CF 1GB|Sherpa 600n|TLZ 2|MC MTO-11C A
ŻONA to luksus - APARAT to konieczność!!!
oj, historia banalna, nie ma nic wspólnego z moim byciem "super", tak naprawdę to jestem szarą myszką, a super - to tak dla zmyły
wytłumacz jeszcze mi głupiej co znaczy OT....
OT = OFF TOPIC = schodzimy z głównego tematu wątku
tak po krótce![]()
Skontaktuj się z nami