ja bym troszke uciął 2ke i byłoby miodzio, bo jak dla mnie o te 2-3cm za dużo rozmytego![]()
Szukaj
ja bym troszke uciął 2ke i byłoby miodzio, bo jak dla mnie o te 2-3cm za dużo rozmytego![]()
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
a z ktorej strony sugerowalbys zabieg wyciecia?? bo jezeli po prawej to wlasnie dlatego zostawilem tam tyle bo izfajnie widac droge za samochodem a i tuman kurzu ktory sie wzbil
ale oczywiscie moge wykadrowac i umiescic do oceny
![]()
z dołu, tej rozmazanej drogi zbyt wiele jak dla mniei wtedy mozna zdjecie obejrzeć na tv w 16:9
![]()
hahaha a to temu mialby sluzyc ten zabiegteoretycznie dalo by sie ale to juz bylby kadr nie naturalny ale calkiem fajny
lubie takie panoramowate
![]()
ja tez polubiłem![]()
2 i 4 jak dla mnie
ps. Adaś coś też pojeździł czy tylko się woził na prawym fotelu?![]()
ano pojedzil ale juz nie na os-ie tylko po glownej drodze i z tego co widzialem z onboardu nawet mu niezle szlo
Ja tez bym ucial na 2. dol i lewa strone.Moim zdaniem kompozycja by na tym zyskala.Dol warto zostawic, jak np droga skreca w ktoras strone i chcemy zaakcentowac to w jakis sposob i pokazac zlozonosc odcinka.Tutaj jest po zakrecie prosta i mysle, ze wlasnie bez niej zdjecie byloby czystsze.No ale to tylko moja opinia.
http://www.dawidkonopka.pl - on-line portfolio
d300 + mb-d10 + 10-20 + 70-200 2.8 VR + 300 2.8 AF-S II
A w jaki sposób umieścić tak duży obiekt jakim jest samochód w mocnym punkcie?
Rozumiem, że któraś część samochodu musi być w mocnym punkcie? Jeżeli tak to która?
Pozdrawiam
SinkER II D200, D700
++
Fajne zdjęcia tak ogólnie.
Musi jak musi, byle to kompozycyjnie jakoś dobrze wyglądało. Ja np. zdjęcie kadrowałbym nieco ciaśniej i umieścił w mocnym punkcie znaczek na masce, ale to tylko teoretyzowanie i jedna z wielu możliwości.A w jaki sposób umieścić tak duży obiekt jakim jest samochód w mocnym punkcie?
Rozumiem, że któraś część samochodu musi być w mocnym punkcie? Jeżeli tak to która?
Skontaktuj się z nami