Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Co-Drive

Domyślnie

ja bym troszke uciął 2ke i byłoby miodzio, bo jak dla mnie o te 2-3cm za dużo rozmytego
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

a z ktorej strony sugerowalbys zabieg wyciecia?? bo jezeli po prawej to wlasnie dlatego zostawilem tam tyle bo iz fajnie widac droge za samochodem a i tuman kurzu ktory sie wzbil ale oczywiscie moge wykadrowac i umiescic do oceny

Domyślnie

z dołu, tej rozmazanej drogi zbyt wiele jak dla mnie i wtedy mozna zdjecie obejrzeć na tv w 16:9

Domyślnie

hahaha a to temu mialby sluzyc ten zabieg teoretycznie dalo by sie ale to juz bylby kadr nie naturalny ale calkiem fajny lubie takie panoramowate

Domyślnie

ja tez polubiłem

Domyślnie

2 i 4 jak dla mnie

ps. Adaś coś też pojeździł czy tylko się woził na prawym fotelu?

Domyślnie

ano pojedzil ale juz nie na os-ie tylko po glownej drodze i z tego co widzialem z onboardu nawet mu niezle szlo

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Olsztyn/Warszawa

Domyślnie

Ja tez bym ucial na 2. dol i lewa strone.Moim zdaniem kompozycja by na tym zyskala.Dol warto zostawic, jak np droga skreca w ktoras strone i chcemy zaakcentowac to w jakis sposob i pokazac zlozonosc odcinka.Tutaj jest po zakrecie prosta i mysle, ze wlasnie bez niej zdjecie byloby czystsze.No ale to tylko moja opinia.
    http://www.dawidkonopka.pl - on-line portfolio

d300 + mb-d10 + 10-20 + 70-200 2.8 VR + 300 2.8 AF-S II

Domyślnie

A w jaki sposób umieścić tak duży obiekt jakim jest samochód w mocnym punkcie?

Rozumiem, że któraś część samochodu musi być w mocnym punkcie? Jeżeli tak to która?

Pozdrawiam
    SinkER II D200, D700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kanap4 Zobacz posta
    Ja tez bym ucial na 2. dol i lewa strone.Moim zdaniem kompozycja by na tym zyskala.Dol warto zostawic, jak np droga skreca w ktoras strone i chcemy zaakcentowac to w jakis sposob i pokazac zlozonosc odcinka.Tutaj jest po zakrecie prosta i mysle, ze wlasnie bez niej zdjecie byloby czystsze.No ale to tylko moja opinia.
    ++

Fajne zdjęcia tak ogólnie.

A w jaki sposób umieścić tak duży obiekt jakim jest samochód w mocnym punkcie?
    Rozumiem, że któraś część samochodu musi być w mocnym punkcie? Jeżeli tak to która?
    Musi jak musi, byle to kompozycyjnie jakoś dobrze wyglądało. Ja np. zdjęcie kadrowałbym nieco ciaśniej i umieścił w mocnym punkcie znaczek na masce, ale to tylko teoretyzowanie i jedna z wielu możliwości.
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów