Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 50

Domyślnie

witajcie,

dzieki wielkie za podpowiedzi ale chyba sie zdecyduje na LOWEPRO Stealth Reporter D200 AW poniewaz uzywalem juz Lowepro jak mialem D80 i bylem zadowolony.
    Jak narazie mam D300 z 50mm i jedna sb800 wiec na pewno wystarczy.

I jeszcze jedno pytanko... wiecie moze gdzie najtaniej mozna dostac taka torbe? Jestem tymczasowo w UK wiec tutaj bede szukal... ponownie za kazda podpowiedz goraco dziekuje

pozdrawiam i samych dobrych zdjec zycze

michal
    Nikon

Oszczędny w słowach Awatar laroc
    Miasto
    Grudziądz/Gdańsk

Domyślnie

nie zakładając nowego wątku zapytam tutaj, może polecicie jakąś torbę do D80 z podpiętym N18-200. w dodatku szykuję się do zakupu sb-600 i dobrze by było żeby ona także się tam zmieściła preferuję firmę lowepro ale może czekam też na inne propozycje...

Ostatnio edytowane przez marekm ; 01-10-2008 o 09:21
    X-T10, XF35, XF18-55, MK320

Miasto
    Grudziądz/Gdańsk

Domyślnie

dzieki

jednak po dłuższym zastanowieniu i przeglądnięciu netu chyba się zdecyduję jednak na torbę LowePro Nova 170 lub 180. Zamierzam dokupić sobie w niedalekiej przyszłości gripa, drugie szkło i lampę wiec chyba mi wszystko pomieści. jutro przejadę się do sklepu żeby ją obejrzeć i sprawdzić namacalnie jej pojemność.

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszael Zobacz posta
    Witajcie

to ja mam pytanko takie...
    mam d300 , 50\1.4D i sb800 i jaka mi polecicie torbe?
    plecak mam zamiar kupic w przyszlosci ale teraz potrzebuje torbe... macie jakies propozycje?
    tak, moją. jak chcesz, daj znac na PM
    FX|N24-70|S50 1.4|Sami14|SB-900|SB-800
    flickr

Miasto
    Grudziądz/Gdańsk

Domyślnie

pochwalę się i napiszę, że zdecydowałem się na torbę LowePro Nova 180 i jak na razie wywarła na mnie pozytywne wrażenie. Główna przegroda na body z podłączonym szkłem (D80 + N18-200VR) a do tego cztery mniejsze na dodatkowe szkła, lampę czy inne duperele. W dodatku kaptur w razie deszczu. Używałem już produktów z tej firmy i wierzę, że teraz także mnie nie zawiedzie. Cena 188zł i dożywotnia gwarancja! Polecam każdemu!

Domyślnie

A co myślicie o tej torbie? http://fotozakupy.pl/torba/vanguard-oregon-17,7364s ,nie ukrywam,że każdy grosz się teraz dla mnie liczy bo po kątach ciułam na sb800 , a ta torba wydaje się nawet nawet.W porównaniu do Lowepro jest sporo tańsza.Może ktoś z Was ma doświadczenia z ta firmą??
    D80 | N 18-55VR+Hoya UV | N 50 f1.8D | Chęci na SB-800 |

Domyślnie

Dla mnie w dziedzinie "przenoszenia sprzętu" istnieje jedna firma: Lowepro.
    Sam mam torbę innej firmy (photo-technic - bardzo dobrze się sprawdza mimo tego że chińczyzna mam dwie już od kilku lat ani śladu obtarć, zniszczeń), ale plecak kupiłem już Lowepro, konkretnie Orion Treker II. Nigdy mnie nie zawiódł i świetnie chroni sprzęt a zdarzyło mu się wpaść do wody na chwile czy też upaść z wys. 1-1,5 m. To mały plecak 2-komorowy. Na dole Nikon D70/D200 z założonym Tamronem 17-50 lub N 16-85 DX VR, obok jakiś większy np. 70-300 ED VR, i jeszcze 2 małe obiektywy (np. 50tka, albo w moim przypadku 28-80 i pierścienie albo 3ci obiektyw.) lub też obiektyw + lampa. Ja zakładam na obiektyw pierścienie i biore lampe. Do górnej komory spokojnie mieści się kurtka przeciwdeszczowa, kanapki i oczywiście jakieś akcesoria (flitry, szmatki).

No i można iść w góry/ na rower... Polecam.
    Ostatnio edytowane przez zaqer ; 03-10-2008 o 23:39
    Moje portfolio: mirekzak.pl Mój Blog: Mirosław Żak - Blog Fotograficzny
    Zapraszam!

Domyślnie

No i padło na Vanguard Oregon 21.Torba zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie.Jakość wykonania i materiałów według mnie jest świetna.Polecam jak by co...
    D80 | N 18-55VR+Hoya UV | N 50 f1.8D | Chęci na SB-800 |

ramicx
    Gość

Domyślnie

Przepraszam autora wątku że się dokleje
    A co sądzicie o torbach Domke, wiem że drogie, ale przyznam że chcial bym coś na ulice, coś co nie mówi wszystkim do okola " jestem torbą foto na super sprzęt do skrojenia" a Domke ponoć ma taki model, a może jest jakaś alternatywa ? W teren raczej nie zabiera dużo gratów, ale czasem trzeba lampę i coś tam jeszcze dorzucić więc chyba jakaś średnia wielkość? Chcial bym glównie uslyszeć zdanie praktykujących użytkowników
    Dzięki

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów