Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Martwe...

Oszczędny w słowach Awatar dorob
    Miasto
    P ł o c k - Polska Centralna ;)

Domyślnie

Zdecydowanie popieram BeerKa, cięcie za prawym graffiti i będzie gites.

Kadr bym przesunął bardziej w lewo teoretycznie wyglądało by to tak

Jeśli mam wywalić to daj cynk
    Pozdrowerek
    Blaszana pucha i słoiki od 10 do 200

Pozdrawiam serdelecznie - MarCin

bombel
    Gość

Domyślnie

Prawdę mówiąc nie podoba mi się to zdjęcie, ale gdybym miał coś wybierać, to wybrałbym kwadrat. Samo okno wychodzi centralnie (to dobrze), a ta pionowa szyna burzy tą centralność (to też dobrze). Dlatego jeszcze kwadrat jakoś się broni.

W kadrze oryginalnym nie odczuwam tej gry, jest nijaki.

A co do samego zdjęcia jako pomysłu i realizacji - nie odczuwam magii. Widzę, co jest na obrazku, rozumiem że mam czuć starość i martwotę, ale jej nie dostrzegam okiem. Nie ma nastroju.

Dostrzegam za to staranność, i to, że Autor się nie obijał (ekspozycja, ostrości, technikalia, ramka u tak dalej). To się chwali, choć ciekawy byłbym innych pomysłów i innych realizacji.

Domyślnie

Zawalona prawa.
    Pusta odrapana lewa.
    Kontrast sam w sobie.
    Dokładnie tak miało i ma być

Domyślnie

Jak chcesz byc"oryginalny",to kup..żonie,narzeczonej,dziewczynie i ....komu tam chcesz to ,czego nie chcesz....Popatrz na to..oceń ,a po tym zabiegu ....wstaw zdjęcie...
    Chociaż,może,chrzanię.....moglo tak być.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Jak chcesz byc"oryginalny",to kup..żonie,narzeczonej,dziewczynie i ....komu tam chcesz to ,czego nie chcesz....Popatrz na to..oceń ,a po tym zabiegu ....wstaw zdjęcie...
    Chociaż,może,chrzanię.....moglo tak być.....
    Chyba faktycznie "chrzanisz"

Domyślnie

W żadnej wersji mi się to zdjęcie nie podoba... nie ciekawy temat nie ciekawie pokazany. IMO oczywiście.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cezarycezary Zobacz posta
    Chyba faktycznie "chrzanisz"
    Co ...miałem powiedziec wprost...dęte...nie podoba się...OK,zmusiłeś mnie...będzie na Ciebie...ponuraku...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Co ...miałem powiedziec wprost...dęte...nie podoba się...OK,zmusiłeś mnie...będzie na Ciebie...ponuraku...
    Jeśli tak jest/było to dokładnie to miałeś powiedzieć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    Jakoś nie chce mi się to zrównoważyć. Przyciąłbym w kwadrat, zostawiając część po prawej stronie, okno w centrum, a te płaskowniki (czy co to tam jest) w 1/3 kadru. Pewnie byłoby tendencyjnie, ale moim zdaniem lepiej
    Jeżeli już to ja bym chyba jeszcze bardziej skadrował i wycentrował.
    Takie co:

Płaskowniki wyglądają teraz jak czerwony pasek na świadectwie z podstawówki :P

Ale tak czy siak najbardziej podoba mi sie wersja nr 1 (oryginał), bo jest asymetryczna, a ta cegła LG jest rewelacyjnym dopełnieniem.
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta

Ale tak czy siak najbardziej podoba mi sie wersja nr 1 (oryginał), bo jest asymetryczna, a ta cegła LG jest rewelacyjnym dopełnieniem.
    Jakkolwiek to nie zabrzmi-dokładnie o to samo mi właśnie chodziło, miałem tylko chwilowy problem z wysłowieniem się

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów