Gdzieś Ty taką modelkę wynalazł?Świetne zdjęcia.
Szukaj
Gdzieś Ty taką modelkę wynalazł?Świetne zdjęcia.
D7200
Bardzo udana sesja...modelka o pieknej urodzie tak zachwyca, ze sie chce na zdjecia patrzec i patrzec...
Przepraszam źle może to napisałam, chciałam powiedzieć że cudownie wygląda w kadrze aparatu. Uważam ze dodałes tu więcej niż 5 groszy... Podobaja mi sie Twoje prace![]()
Mi przypadły do gustu 1,3,4
Super kolorystyka - kolory ciepłe.
Miło się ogląda - oby tak dalej...
Pozdrawiam, Rafał...
Super zdjęcia i super dziewczyna. Gratulacje
pzdr
najlepsze 1. i 4. wyraz twarzy na 3. przypomina mi siostrę Bożenkę z Na dobre i na złe, takie luźne skojarzenie. za to na 1. widzę Scarlett Johansson.
pstrykaj jak najwięcej zanim Ci ucieknie.
Podobnie jak poprzednicy - modelka jest rewelacyjna.
A teraz co do zdjęć. Mam wrażenie, że nie dbasz o stój dziewczyny, jak by to powiedzieć... ona się stara, przebiera, a ty go bezlitośnie ciachasz gdzie popadnie. Zatem jak dla mnie minusik za kadry - cała dolna połowa zdjęć wydaje się być przypadkowo cięta. Na trójeczce taki drobiazg jak wystający stanik - warto zwrócić jednak uwagę na takie szczegóły.
Co do kolorystyki, to widać tu walkę. Na pierwszym zdjęciu bluzka zawojowała zdjęcie, wzorzystością i kolorami. Tonacja nie do końca mi pasuje, ale nie potrafiłem zmienić tej fotki na tyle, by było lepiejZa to w kontrastowej czarno-bieli prezentuje się wyśmienicie. Nawet bluzeczka trochę traci na znaczeniu.
Na czwóreczce podkręciłbym nasycenie poprzez zwiększenie kontrastu - pogłębiając cienie. Nadałoby to zdjęciu troszeczkę pikanterii i wyrazistszego charakteru (kosztem prawdziwości). Usta zrobią się trochę za mocne, ale można z nich miejscowo minimalnie zdjąć nasycenie. Poeksperymentowałbym też z delikatną winietką ze względu na ciasny kadr.
Bardzo ładna tonacja skóry na dwójce i trójce (poza minimalną czerwoną mgiełką być może) - dokładnie skalibrowany balans bieli, czy obróbka?
Zastanawia mnie jeszcze to tło. Słabo wyszło na jedynce, ale na trójce prezentuje się całkiem przyjemnie. Może jakiś magik PSa pokusi się o wersję z 3-jką i tłem krwistoczerwonym (ale z gustem)? Taki aniołek aż prosi się o diabelską stylizację.
Ogólnie fajne zdjęcia - podobają się.
Skontaktuj się z nami