Pomysłowości i warsztatowości nie mogę koledze odmówić.
Szukaj
Pomysłowości i warsztatowości nie mogę koledze odmówić.
Hej czemu ja te zdjęcia znam z gazety? Prawdopodobnie Foto Video Digital... Co za kopia wredna. Zaraz wam podam numer.
Pod względem pomysłowości to wszystkie są ciekawe, pod wględem fotograficznym to dla mnie najlepsza zdecydowanie 10![]()
No widzisz , tak sie zlozylo ze napisalem tam ten artykul i przyozdobilem fotkami. Podawac nie musisz... Fotogrfia i Aparaty Cyfrowe, numer chyba z konca 2006 roku.
Co do technicznych rzeczy - pomysly te realizowane byly w czasie kiedy mialem pierwsza lustrzanke Canona 350D , i pojecie Balans Bieli, Glebia ostrosci czy RAW byly dla mnie jeszcze na etapie poznawania i doszkalania. Dlatego w wielu z nich jest zly baland bieli, czy ostrosc nie do konca taka jaka powinna byc. Dzisiaj napewno zrobilbym to inaczej.
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
dobry pomysł z kajzerkąto mogłby być hit
![]()
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
pomysl ,wykonanie pierwsza klasa
pozdr.
nikony dwa i jakies szkła
SuperMasz wyobraźnię
![]()
You are true Jedi. Gratuluję pomysłów i wykonania. Brawa !!
Będę oryginalny i napiszę...te zdjęcia mi się nie podobają.
ŻARTOWAŁEMdał się ktoś nabrać?
![]()
![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Skontaktuj się z nami