Tygrys z gatunku dachowców
trochę ucho mi uciekło - wiem wiem szkoda
Szukaj
Tygrys z gatunku dachowców
trochę ucho mi uciekło - wiem wiem szkoda
nie trzeba wzywać doktora
heh - nawet mnie nikt nie opier... za ta fotkę.... trzeba było nie podskakiwać przy dyskusji o matrycach ....
pukas, pasują mi oczy i obszar dookoła nich, ale ziarno i górny zafarb są be - generalnie dla mnie zdjęcie na trójkę.
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Do góry to krople czy miałeś ugliglane szkło?
Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko? A.E.
hahaha - nie szkło nie było "ugilglane" (muszę dodać to słowo do słownika w FireFoxie) - to śnieg - zdjęcie zrobione w okolicach świat B. narodzenia - wtedy padał śnieg a kot wdrapał się na pędy uschniętego winogrona , trochę się te pędy odbijają w oczach
jak dla mnie plus![]()
Podoba się. Ale dałbym troszkę wiecej prawej strony. Ot taki mój kaprys. O uchu nie wspomnę.
Pozdrawiam
D70S + N 18-70/3.5-4.5 + N 50/1.8 + T 55-200/4-5.6 + S 10-20/4-5.6 + SB600
Your eyes see only what your mind is prepared to comprehend - Henri Bergson
mi sie podoba, 4+ - pal licho ucho
Trochę słońca, trochę czasu - zoologicznie
1 ptasiek
2 ... na dowolnie wybranym boku
3 ... czas na łowy
4 pies nie wie że jest psem - tygrys nie wie że jest tygrysem
PRZYJACIELE !!!
5 ...trochę się zmęczyłem
pozdrawiam forumowiczów i proszę o wyrozumiałość - to są pierwsze fotki nowym sprzętem.
1, 2, 3b są spoko - w ogóle seria z tygrysem i psem jest b.ciekawa i zabawna - chciałbym to zobaczyć na własne oczy. a tak na marginesie proponuje załozyc nowego posta w temacie przyroda - bo na razie to post podpięty jest pod mojego![]()
Skontaktuj się z nami