uda sie zrobic normalne oczy? moja laska zmrozyla powieki co psuje cale zdjecie jak mozecie zrobic"normalne" oczy to prosze!
Szukaj
uda sie zrobic normalne oczy? moja laska zmrozyla powieki co psuje cale zdjecie jak mozecie zrobic"normalne" oczy to prosze!
he heprobowalem zrobic cos stemplem w photoshopie ale ja to marnie robie a jest inny sposob?
Zrób jej zdjęcie z głową pod podobnym kątem i wklej oczy do docelowego zdjęcia.
chyba lepiej powtorzyc zdjecie niz bawic sie i cudowac![]()
dokladnie jak kolega wyzej napisal. Szkoda zachodu bo roboty bedzie troszke aby wygladalo to naturalnie
Sony A7R III / Sony 85mm 1.4 G master / Quadralite Atlas 600
www.facebook.com/jasinskifoto
www.instagram.com/marcinjasinskiphoto
nie uda mi sie powtorzyc tego zdjeciazdjecie bylo robione 2 lata temu, dzis probuje cala swoja galerie "naprawic" by stworzyc rodzinny album. zdjecie nie jest rewelacyjne , ale chce zrobic je w miare przyzwoicie. oto one
http://zapodaj.net/65104168.jpg.html
a jak moge usunac ta poswiate na ramionach? dodam zezdjecie jest oryginalne, nie bylo przerobione zadnym programem,, ale chyba byl ustawiony jakis temat w cyfrowce
ta poswiada jak mi sie wydaje (moge sie mylic) powstala przy zastosowaniu dlugiego czasu przez automatyke aparatu. i modelka poruszyla rekami i dlatego matryca zarejestrowala taki obraz. to dookola postaci mozna usunac uzywaja stempla w photoshopie nie wiem jak z reszta bo sie nie znam za bardzo na obrobce![]()
Skontaktuj się z nami