Ładnie dozujesz,ale ja też dalej za Nr.2....![]()
Szukaj
Ładnie dozujesz,ale ja też dalej za Nr.2....![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
mi się wszystkie podobają, mam tylko niewielką uwagę do 2 - nie jest ani symetryczna, ani nie symetryczna, zdecydowałbym się na coś konkretniejszego.
co do przerysowanej perspektywy - gdzieś nawet podałem Twoje zdjęcie jako przykład, że takie sztuczne jest o wiele lepsze niż krzywe. Do takich zdjęć jestem przyzwyczajony z pism architektonicznych - po prostu czasem nie ma miejsca (najczęściej nie ma) na węższy kąt obiektywu. Mi się takie przerysowanie podoba, ale mogę nie być do końca obiektywny.
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Super! Ładne żyletki![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Nooo... 3-ka b.fajna, o jedynce nie zmieniłem zdaniapozdr.
ニコンのカメラ
Rozpocząłem w drugim równoległym wątku pokazywać zdjęcia z Kielc w B&W, ale mam jeszcze jedno, które będzie kolorowe. Tzn jest kolorowe
Co powiecie o takim obrazku?
no nie bardzo chyba, spadek nie ma tu znaczenia. chodziło mi o to, że jakoś tak lepiej mi by się widziało czubek iglicy w klasycznej 1/3 od lewej strony kadru lub dokładnie na środku zdjęcia, ale się nie upieram (bo i tak jest fajnie), dlatego tak nieśmiało to zaznaczyłem.
co do zdjęcia 4. to winieta zaczerniła LG narożnik kamienicy i w tym wypadku to chyba nie powinno tak być. na pewno 100 osób wytknie mi (albo jedna bąbelkowa), że się czepiam, ale trudno, zgadzam się na taka gębę
p.s.
krąży opinia, że Kielce to po Radomiu najbrzydsze miasto w Polsce. autograf, skutecznie obalasz ten mit![]()
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Wiesz, do mnie Twoje zdjęcia przemawiają i to bardzo..., ale ja też pochodzę z Kielc, niestety mieszkam o wiele za daleko, żeby częściej tam bywać. Więc zamieszczaj ich jak najwięcej, szczególnie, że i pod względem technicznym są na wysokim poziomie.
Kurcze, ujęcia, kolorkiMiodzio!
Chyba się Dominik zapiszę do Ciebie na małe szkolenie z fotografii, bo jak widzę naprawdę warto.
Kadr, kolory na 4 bombowe - jest prawie idealnie - popraw ten wspomniany LG róg a będzie idealnie![]()
Skontaktuj się z nami