Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Wakacyjnie - Akropol

Coś z tego rocznej szuflady.

No i taki bonusik (back stage )

D 80 + szklarnia, Canon 5D + szkła

zapraszam na stronę grupy fotograficznej: JastalFotoGrupa

Domyślnie

Fajna klasyczna pocztowka. Niemniej jednak WB chyba przydaloby sie troszke poprawic na jedynce (zbyt fioletowo w cieniach?).
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Prawie dźwigu nie widać . Jak ja byłem to dwa stały i z której strony byś nie podszedł to zawsze w kadr właził. A zdjęcie b. dobre, back stage też
    Czarny Rycerz zawsze zwycięża !

Domyślnie

Ładne światło na jedynce.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    ...Niemniej jednak WB chyba przydaloby sie troszke poprawic na jedynce (zbyt fioletowo w cieniach?)...
    Cholera walczyłem z tym zdjęciem dość długo i podoba mi się właśnie takie, gdy jadę w kierunku barw ciepłych w światłach robi się zbyt żółto i nie naturalnie. Wiem fiolety w cieniach też są nienaturalne, ale z dwojga złego wybieram fiolety.

Domyślnie

1. bardzo fajna, ładny kadr, przyjemne światełko - piekna pocztóweczka może trochę większy kontrast, aby podkreślić właśnie te ostatnie (albo pierwsze) promyki słońca.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jessus Zobacz posta
    Cholera walczyłem z tym zdjęciem dość długo i podoba mi się właśnie takie, gdy jadę w kierunku barw ciepłych w światłach robi się zbyt żółto i nie naturalnie. Wiem fiolety w cieniach też są nienaturalne, ale z dwojga złego wybieram fiolety.
    Na notebooku (świeżo skalibrowanym) fioletu w cieniach nie widać dlatego zostało samo dobre

Domyślnie

Również fioletów w cieniach się nie dopatrzyłem (ekran kalibrowany)
    C5D

kulten
    Gość

Domyślnie

Trudny temat wybrałeś. pozornie łatwy ale by pokazać ten widok atrakcyjnie i nie powszechnie to trzeba na prawdę dobrego oka i pewnej dozy szczęścia. Szczerze mówiąc niby źle nie jest ale jakoś tak... no nieszczególnie mi się podoba. Trochę bez życia. Ale może za dużo wymagam, sorki .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Trudny temat wybrałeś. pozornie łatwy ale by pokazać ten widok atrakcyjnie i nie powszechnie to trzeba na prawdę dobrego oka i pewnej dozy szczęścia. Szczerze mówiąc niby źle nie jest ale jakoś tak... no nieszczególnie mi się podoba. Trochę bez życia. Ale może za dużo wymagam, sorki .
    Całkowicie się z tobą zgadzam Siedziałem na tym wzgórzu 3 godziny czekając na fajne światło i żeby coś zaczęło dziać się na niebie, niestety zdarzyło się niewiele. Tydzień wcześniej było piękne burzowe niebo i świeciło słońce, ale mnie nie było we właściwym miejscu. Akropol widziałem obfotografowany ze wszystkich stron, i wybrałem i tak MZ najlepszą perspektywę. Mimo "straconego" czasu wyszło bez polotu od taka pocztówka, ale jako że włożyłem w to zdjęcie sporo pracy zdecydowałem się zapodać.

Czas nie był do końca stracony ponieważ tej nocy było zaćmienie księżyca i obserwowanie go w tak antycznym miejscu było jednorazowym przeżyciem.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów