Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 43

Wątek: Kamila

Domyślnie

na płaskim łatwiej piwo postawić
    sorki ale nie mogłem się powstrzymać po tekście "na pewno na tym forum były by wysoko oceniane"
    system już wybrany, kolekcjonujemy zabawki

Domyślnie

a mi się nie podoba, dziwnie ucięta głowa... kolor skóry... jakby to powiedzieli w "Mam talent" cyt. "Jestem na nie"
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

dużo napisano.... dużo piany ubito... sporo mędrkowania poczyniono.. a wg mnie tak zwyczajnie i bez zbędnej pseudofilozofii - zdjecie jest takie se
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    jestes pewien?? pokaz :P
    z checia bym obejrzal studyjne skoro sa tak perfekcyjne. lubie patrzec na dobra robote
    Bardzo proszę, ale jak mówiłem na forum nie będę pokazywał, co najwyżej mogę wysłać na pocztę

Edit:
    Z resztą to nie mam zamiaru niczego udowadniać, znam wartość swoich fotografii. Możecie sobie myśleć co chcecie o tym zdjeciu

Domyślnie

znaczy ze nie poznales jeszcze studio skoro tak twierdzisz. to czy w studio jest poukladane czy nie zalezy tylko i wylacznie od fotografa
    No jak patrze na Twoje portfolio sailor to lubisz poukładane zdjęcia, zaplanowane i dopracowane w każdym szczególe i większość fotografów tak robi...

Domyślnie

Zgadzam się z powyższymi opiniami. I po co pokazywać zdjęcie skoro z góry było założenie, że zostanie zrobione na odwal się jedynie dla przyjemności z duszenia spustu.

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeth Zobacz posta
    Bardzo proszę, ale jak mówiłem na forum nie będę pokazywał, co najwyżej mogę wysłać na pocztę
    Edit:
    Z resztą to nie mam zamiaru niczego udowadniać, znam wartość swoich fotografii. Możecie sobie myśleć co chcecie o tym zdjeciu
    hmm jakis klopot decyzyjnoscia ? jakby co moj mail studio[at}photoheaven.net
    dumnei napisane "znam wartosc swoich footgrafii" ... nawet dziadek Lindbergh by sie raczej nie szarpnal na takie slowa.. gratulacje
    No jak patrze na Twoje portfolio sailor to lubisz poukładane zdjęcia, zaplanowane i dopracowane w każdym szczególe i większość fotografów tak robi...
    a ty rozumiem lubisz zdjecia niepoukladanie i niedopracowane ???
    cos sie placzesz kolego ... nawet w reporterce gdzie liczy sie moment spontan i emocje uznanie zyskuja te zdjecia ktore sa dobrze skomponowane i dopracowane ..
    bardzo chcialbym poznac twoja teorie na temat nieuporzadkowanie w fotografii modowo glamourowej ... serio serio .. bardoz mnei to ciekawi .. bo jak na razie kojarzy mi sie to jedynie z twierdzeniami "PS to zlo prawdziwe zdjecia sa bez obrobki" szerzonymi przez ludzi ktorzy najnormalniej w swiecie PSa nie umieja obslugiwac a fotografia zajeli sie tydzien temu..
    mam nadzieje ze w twoim przypadku nie jest podobnie i bardzo chcialbym sie o tym przekonac.

Domyślnie

hmm jakis klopot decyzyjnoscia ? jakby co moj mail studio[at}photoheaven.net
    dumnei napisane "znam wartosc swoich footgrafii" ... nawet dziadek Lindbergh by sie raczej nie szarpnal na takie slowa.. gratulacje
    Wiesz, wydaje mi się że każdy zna wartość swoich fotografii i ma świadomość tego czy są dobre czy nie. Jak ktoś nie zna wartości swoich dzieł artystycznych to tak jak by nie znał samego siebie...

Wysłałem maila.

sailor
    Gość

Domyślnie

Wiesz, wydaje mi się że każdy zna wartość swoich fotografii i ma świadomość tego czy są dobre czy nie. Jak ktoś nie zna wartości swoich dzieł artystycznych to tak jak by nie znał samego siebie...
    swiadomosc tego czy zdjecia sa dobre czy nie bardzo czesto bywa omylna i ewoluuje wraz z rozwojem footgrfa .. rzeklbym ze dobrzy fotograficy z czasem robia coraz mniej dobrych zdjec (wg siebie oczywiscie) bo dazenie do perfekcjonizmu powoduje odrzucanie nawet tych swietnych.

bardziej zmartwilo mnie twoje stweirdzenie typu "w studio osiagnalem wszsytko co sie da,bo to tylko statyczne ide sobie w plener"

Wysłałem maila.
    dostalem, odpowiedzialem, podtrzymuje swoje zdanie

Domyślnie

bardziej zmartwilo mnie twoje stweirdzenie typu "w studio osiagnalem wszsytko co sie da,bo to tylko statyczne ide sobie w plener"
    Gdzie ja stwierdziłem że w studio osiągnąłem wszystko co się da?

dostalem, odpowiedzialem, podtrzymuje swoje zdanie
    Jakie jest to Twoje zdanie?

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów