Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Wątek: Kamila

Domyślnie

Witek "Wisz" a myślałem ze tylko ja tak to widzę
    Tak na marginesie to w ciągu roku zrobiłeś milowy krok. Pamiętam pierwsze zdjęcia które zamieszczałeś

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold Zobacz posta
    Tak na marginesie to w ciągu roku zrobiłeś milowy krok. Pamiętam pierwsze zdjęcia które zamieszczałeś
    No i do kogo ta informacja bo nie wiem, czy do "Witek Wisz" czy do mnie?
    A jak do mnie, to które zdjęcia masz na myśli?

Cytat Zamieszczone przez Witek "Wisz" Zobacz posta
    Uważam, że się mylisz. Nieprawda, że najlepszy potencjał osiąga się w studio. Zobacz sobie chociażby plenerowe zdjęcia YOZa czy Stiga. Drogi sprzęt do studia kupujesz, bo w studio zrealizujesz rzeczy, jakich nie da się zrobić w plenerze. I odwrotnie - przy plenerowych zdjęciach dostajesz efekty, jakich nie da się zrobić w studio.
    Bardzo się cieszę, że zdjęcie, które wystawiłaś podoba Ci się. Ale jeśli je wystawiłaś, musisz się liczyć z komentarzami. Jeśli nie chciałaś ich usłyszeć, trzeba było trzymać zdjęcie w szufladzie i podziwiać.
    Koniec OT.
    Co do zdjęcia, to modelka ładna. Ma bardzo ciekawe włosy. Natomiast przeszkadza bałagan w tle (plamy śniegu odwracają uwagę) i sam kadr trochę nie bardzo - ciąży na lewą stronę, za mało tam powietrza.
    Pozdrawiam
    Witek
    Wiem, dlatego napisałem ze w wypadku zdjęć plenerowych wile zależy od miejsca w którym się znajduje, od pogody no i od oświetlenia jakie się posiada

Domyślnie

tym razem do Witka Jestem wzrokowcem i Witek ma cały czas ten sam avatar więc go pamiętam. Swego czasu to nawet wnioskowałem o zablokowanie możliwości zmiany avatarów bo co rusz ktoś zmieniał i nie wiedziałem z kim pisze ale nie przeszło

Domyślnie

morał z tego taki ze należy tylko pochlebstwa pisać bo jak nie to od razu autor się obraża
    skoro zamieścił to musi się podobać bo poprzednie się podobały
    A co zrobić jak wazeliny zabraknie ?, chyba milczeć trzeba będzie.

Domyślnie

tym razem do Witka Jestem wzrokowcem i Witek ma cały czas ten sam avatar więc go pamiętam. Swego czasu to nawet wnioskowałem o zablokowanie możliwości zmiany avatarów bo co rusz ktoś zmieniał i nie wiedziałem z kim pisze ale nie przeszło
    Taki znak rozpoznawczy każdy z forumowiczów mógłby posiadać aby to zapamiętać i rozpoznać można było każdego z którym się pisze, a tak zamieszanie jest po zmianie avatarów

Cytat Zamieszczone przez Zen Zobacz posta
    A co zrobić jak wazeliny zabraknie ?, chyba milczeć trzeba będzie.
    Milczenie jest złotem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeth Zobacz posta
    Milczenie jest złotem
    I tak też uczynię

Domyślnie

Ale o mnie mówią, że nie jestem normalny
    Dzięki Jacek. Cały czas się uczę.
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

sailor
    Gość

Domyślnie

Oczywiście że potencjał jest, bo to modelka jest.
    rotfl
    Ale nudzą mnie zdjęcia w studio, w których to wszystko jest takie poukładane.
    znaczy ze nie poznales jeszcze studio skoro tak twierdzisz. to czy w studio jest poukladane czy nie zalezy tylko i wylacznie od fotografa

a zdjęcia na pewno na tym forum były by wysoko oceniane, ale po co to robić?
    jestes pewien?? pokaz :P
    z checia bym obejrzal studyjne skoro sa tak perfekcyjne. lubie patrzec na dobra robote
    Nie chodzi tu o podobanie się zdjęcie czy nie, po prostu pokazuje zdjęcie na forum aby inni mogli zobaczyć.
    a po co skoro nie zalezy ci zeby zdjecie sie podobalo?
    Zdjęcia z przyjemnością powinno się robić
    jedne z czym sie w twoich wypowiedziach moge zgodzic
    wspomniałeś o potencjale modelki, a najlepszy potencjał zazwyczaj w studio się osiąga, bo gdyby tak nie było to ludzie nie inwestowali by fortuny na otwarcie studio i kupno drogich aparatów prawda? Nie przeczę też ze w plenerze można robić, ale w tym wypadku wiele zależy od pogody i miejsca w którym się znajduje
    najciekawsza definicja studio foto jakka kiedykolwiek czytalem ... rownez jeden z najciekawszych powodow do zakupu
    A co do zdjęcia to mi się ono podoba uważam ze ma swój urok, kwestia gustu. Nie oczekuję że wszystkim będzie się podobać
    urok zdjecia polega tu na uroku modelki . tylko i wylacznie. kompozycyjnie i stylistycznie lezy. szczegolnie biorac pod uwage makijaz. dziewczyna ma gleboko osadzone oczy wiec pociagneiei ich kredka na dole wciska je jeszcez glebiej przez co staja sie jeszcze mniejsze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek "Wisz" Zobacz posta
    .....
    Zobacz sobie chociażby plenerowe zdjęcia YOZa czy Stiga. Drogi sprzęt do studia kupujesz, bo w studio zrealizujesz rzeczy, jakich nie da się zrobić w plenerze. I odwrotnie - przy plenerowych zdjęciach dostajesz efekty, jakich nie da się zrobić w studio.
    łeeeeeee a o mnie nie wspomniales :P
    hahahahaha
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Ta głowa to tak specjalnie przycięta?

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów