Witek "Wisz" a myślałem ze tylko ja tak to widzę
Tak na marginesie to w ciągu roku zrobiłeś milowy krok. Pamiętam pierwsze zdjęcia które zamieszczałeś
Szukaj
Witek "Wisz" a myślałem ze tylko ja tak to widzę
Tak na marginesie to w ciągu roku zrobiłeś milowy krok. Pamiętam pierwsze zdjęcia które zamieszczałeś
No i do kogo ta informacja bo nie wiem, czy do "Witek Wisz" czy do mnie?
A jak do mnie, to które zdjęcia masz na myśli?
Wiem, dlatego napisałem ze w wypadku zdjęć plenerowych wile zależy od miejsca w którym się znajduje, od pogody no i od oświetlenia jakie się posiada![]()
tym razem do WitkaJestem wzrokowcem i Witek ma cały czas ten sam avatar więc go pamiętam. Swego czasu to nawet wnioskowałem o zablokowanie możliwości zmiany avatarów bo co rusz ktoś zmieniał i nie wiedziałem z kim pisze ale nie przeszło
![]()
rotfl
znaczy ze nie poznales jeszcze studio skoro tak twierdzisz. to czy w studio jest poukladane czy nie zalezy tylko i wylacznie od fotografaAle nudzą mnie zdjęcia w studio, w których to wszystko jest takie poukładane.
jestes pewien??a zdjęcia na pewno na tym forum były by wysoko oceniane, ale po co to robić?pokaz :P
z checia bym obejrzal studyjne skoro sa tak perfekcyjne. lubie patrzec na dobra robote
a po co skoro nie zalezy ci zeby zdjecie sie podobalo?
jedne z czym sie w twoich wypowiedziach moge zgodzicZdjęcia z przyjemnością powinno się robić![]()
najciekawsza definicja studio foto jakka kiedykolwiek czytalem ... rownez jeden z najciekawszych powodow do zakupu
urok zdjecia polega tu na uroku modelki . tylko i wylacznie. kompozycyjnie i stylistycznie lezy. szczegolnie biorac pod uwage makijaz. dziewczyna ma gleboko osadzone oczy wiec pociagneiei ich kredka na dole wciska je jeszcez glebiej przez co staja sie jeszcze mniejszeA co do zdjęcia to mi się ono podoba uważam ze ma swój urok, kwestia gustu. Nie oczekuję że wszystkim będzie się podobać![]()
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Ta głowa to tak specjalnie przycięta?
Skontaktuj się z nami