Szukaj
to zdjęcie podoba mi się. fajny bałtycki klimat.
ale to jest twoja wizja ----- a moją jest pokazanie tych palików własnie z perspektywy, co jak ktoś słusznie zauwazył zwieksza trójwymiarowść tego zdjecia i moim przekonaniu jednoczesnie je bardziwj uplastycznia - bo niby dlaczego mam spłaszczać tę fotkę skoro jego głowną konstrukcją jest dotarcie poprzez ten piasek, wodę, do linii horyzontu, kolorystyka - i własnie ta pustka która robi wrazenie ciszy, sa głównym atutem tego zdjecia ---- tak przynajmniej ja to widzę , choć padło juz w tym watku stwierdzenie ze zdjecie jest pocztówkowe
niech takie będzie, nie kreuję się na artystę..... jezeli sie podoba choć kilku osobom ja sie z tego cieszę - rażacych błedów technicznych chyba nie ma - a ze będzie róznie odbierane , no cóz .......
sorry obcinał nie będę![]()
Świetna robota Januszu![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
ale zdjecie mi sie podoba, fajne i naturalne, chociaz dla mnie ciut ciut za ciemne, ale ja lubie jasne zdjecia w kolorze.
chodzi tylko o to, ze moim zdaniem tam jest za duzo miejsca na dole zostawione, te paliki uciekaja do rogu i jakby im tam troche miejsca zostawic to i tak by ladnie prowadzily wzrok.
teraz jest jakis piach pod spodem, moze i nadaje trojwymiarowosic, ale jakos na okolo
zenadaNieee.....dlaczego..?..Wykastruj dół ,środek ,górę...Zostaw z pół palika i ćwiartkę fali....nie,lepiej 5/8...lepsza jakość....będzie cool....
I w bewu i kwadrat....i na ś.......mietnik....
Pzdr
Andrzej
Skontaktuj się z nami