Pięknie,naprawdę pięknie...![]()
Szukaj
Gratuluję odległości!!!
Poza tym:
Jak na fotografa NG:
Raczej słabo. Niedoświetlone, kadr nieciekawy, myszak wyszedł niefotogenicznie, no i można było zrobić czas 1/800 @ 5,6.
Ale biorąc pod uwagę, że jesteś amatorem - to przyzwoicie, nawet bardzo przyzwoicie.
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
Czy ja coś mówiłem o ostrości?
Albo szukasz akceptacji i chcesz się dowartościować za wszelką cenę - albo oczekujesz szczerych i w miarę rzeczowych komentarzy... wybór należy do Ciebie - w tym pierwszym przypadku uprzedzaj w pierwszym poście.
Napiszę jeszcze raz: gratuluję szczerze odległości - a więc wszystkiego co wiąże się z umiejętnością podchodzenia dzikiej zwierzyny - klasa.
Jak na posiadacza D40 - a więc wnioskuję amatora - całkiem porządne zdjęcie.
Ale w pierwszym poście ktoś porównał cię do fotografa NG - jeżeli chcesz nim zostać wskazałem Ci co bym ja na Twoim miejscu starał się zrobić przy następnej fotce, oy i wszystko - możesz z tym zrobić co chcesz...
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
rokus1 nie bierz tego wszystkiego na serio co ci tu wypisujarob foty dalej i ucz sie a dojdziesz daleko bo widac ze masz zapal i pojecie.
D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE
Raz jeszcze gratuluję wytrwałości , wyczucia i determinacji.
Ostatnie zdjęcia równie dobre jak i pierwsze w tym wątku.
Są pełne ruchu , akcji , dynamiki.
Jak tak dalej będziesz pokazywał „Myszaki” , to niedługo rodzice będą nimi straszyć dzieci.
Mógłbyś mi kilka z nich podesłać do Torunia - za pośrednictwem gołębi pocztowych - oczywiście.
Pozdrawiam
Marek
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
Gratuluję cierpliwości!
Coś takiego uchwycić to nie codzienność.
Świetna fotka!
Jakie miałeś ustawienia?
ujęcia w locie majstersztyk! Masz znakomite miejsce, dobrą frekwencję modeli i potrafisz to wykorzystać. Gratuluję, bo to kolejny dowód na to, że nie zawsze o zdjęciach świadczy sprzęt wart ileś tam kPLN-ów![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Wow... więcej komentarza nie trzeba...
Skontaktuj się z nami