Zdjęcie zrobione wczoraj późnym wieczorem w Łebie![]()
Szukaj
Zdjęcie zrobione wczoraj późnym wieczorem w Łebie![]()
Jak na moje oko, to troszkę za dużo koloru niebieskiego. Poza tym, kadr mi pasuje.
Nie wiem czy klasyk ,bo to niebieskie wyżera mi resztki tego co zwykle jest w mózgoczasce.....![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Autor świadomie zastosował silny zafarb. Ma do tego pełne prawo, to jest Jego wizja i twórczość. Nikt nie może Mu tego zabronić! Zdjęcie nienaturalne i niesamowite, ale jakie piękne! Gratulacje!
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
ale jakie niebieskieale jakie piękne!![]()
kadrowo OK ale ten zafarb całkowicie do mnie nie przemawia...
Przemawia do mnie ta fota,przepraszam-obraz.
Na duży papier![]()
Cieszy mnie, widok kolejnego niebanalnego zdjęcia. Byłem właśnie na Twojej stronie i muszę przyznać, że masz genialną rękę do obróbki zdjęć; światło, kolor, kontrast pod pełną kontrolą. Na tej podstawie domyślam się, że dokładnie to co chciałeś osiągnąć na tej fotografii widzę właśnie przed sobą. Podoba mi się. Podoba tym bardziej, że to efekt zamierzony. Właśnie tak chłodno jest nad morzem przed świtem. Gratuluję.
Dzięki za komentarze. Zafarb może się podobać lub nie, ale jak zauważył krokus66 i jchyra tak własnie chciałem zdjęcie zaprezentować. Nie jest to źle dobrany balans bieli![]()
Mi średnio to zdjęcie podchodzi ze względu na wspomniany kolor ale już kiedyś oglądałem Twój photoblog, a tam masz na prawdę świetne zdjęcia.
Skontaktuj się z nami