Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Nadmorski klasyk

Zdjęcie zrobione wczoraj późnym wieczorem w Łebie

Domyślnie

Jak na moje oko, to troszkę za dużo koloru niebieskiego. Poza tym, kadr mi pasuje.
    D300, T12-24, N50/1.8, SB600
    Jakub Gruchot Price action Gruzja Distance learning

Domyślnie

Nie wiem czy klasyk ,bo to niebieskie wyżera mi resztki tego co zwykle jest w mózgoczasce.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Thumbs up

Autor świadomie zastosował silny zafarb. Ma do tego pełne prawo, to jest Jego wizja i twórczość. Nikt nie może Mu tego zabronić! Zdjęcie nienaturalne i niesamowite, ale jakie piękne! Gratulacje!
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

ale jakie piękne!
    ale jakie niebieskie
    kadrowo OK ale ten zafarb całkowicie do mnie nie przemawia...

Domyślnie

Mi się podoba ten zafarb

Domyślnie

Przemawia do mnie ta fota,przepraszam-obraz.
    Na duży papier

Domyślnie

Cieszy mnie, widok kolejnego niebanalnego zdjęcia. Byłem właśnie na Twojej stronie i muszę przyznać, że masz genialną rękę do obróbki zdjęć; światło, kolor, kontrast pod pełną kontrolą. Na tej podstawie domyślam się, że dokładnie to co chciałeś osiągnąć na tej fotografii widzę właśnie przed sobą. Podoba mi się. Podoba tym bardziej, że to efekt zamierzony. Właśnie tak chłodno jest nad morzem przed świtem. Gratuluję.

Domyślnie

Dzięki za komentarze. Zafarb może się podobać lub nie, ale jak zauważył krokus66 i jchyra tak własnie chciałem zdjęcie zaprezentować. Nie jest to źle dobrany balans bieli

kulten
    Gość

Domyślnie

Mi średnio to zdjęcie podchodzi ze względu na wspomniany kolor ale już kiedyś oglądałem Twój photoblog, a tam masz na prawdę świetne zdjęcia.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów