ależ ja przez chwilę nawet nie myślałem ani nie chciałem wchodzić w wątki, jak to nazwałeś, personalne... jeśli nie wyraziłem się na tyle jasno, żeby to było oczywiste, to przepraszam... przez chwilę nie wypowiedziałem się o Tobie, a o jedynie o Twojej krytyce, ewentualnie o Twoim sposobie przekazywania obrazu, który by to uzasadniał... nie znamy się, nie mam prawa oceniać Ciebie, ani tego jakim jesteś człowiekiem... a zakładam, że ciekawym i nietuzinkowym (piszę to w 100% szczerze). Masz święte prawo, i całe szczęście, do wypowiadania się na temat zdjęć i tego, w jaki sposób byś je udoskonalił. I bardzo dobrze, tego bym chciał...mnie tylko zdziwiła i wydała się nie na miejscu Twoja wykrzyknikowa, skrótowa krytyka. Ocena czegoś jako "katastrofy" nie jest zbyt budująca, nie niesie też wizji udoskonalenia, poprawy. jeżeli mógłbyś rozwinąć pojęcie "katastrofy" tutaj, na tym zdjęciu (zdjęciach), to byłbym wdzięczny, bo jest ono na tyle pojemne, że trudno je odnieść do czegoś precyzyjnego. Jeżeli czymś Cię uraziłem, najmocniej przepraszam... nie to było moim celem... co do zdjęć Twoich i ocenianych przez Ciebie - uogólniając nie mają one nic wspólnego. jednak przy tak skrótowej krytyce chciałoby się usłyszeć jej uzasadnienie, lub znaleźć je w pracach krytyka, ewentualnie przepis na doskonałość w tej sferze. i tutaj się zawiodłem w obydwu przypadkach. nie oceniam Ciebie, nie odnoszę Twoich prac do innych. szukam jedynie rozwinięcia tego, co napisałeś... dla mnie tak proste wyrażenie jak "katastrofa" nic nie wnosi i wydaje się bezzasadne...
co do makijażu, to szczerze, nie uważam go za katastrofę. wręcz przeciwnie.
Jeszcze raz przepraszam, jeśli czymś Cię dotknąłem... nie miałem zamiaru... i jeszcze raz zaznaczam, że nie chciałem aby cokolwiek personalnego z tego wyszło. nie znalazłem po prostu uzasadnienia w wypowiedzi, szukałem go w zdjęciach, też go tam nie znalazłem... stąd odniesienie...
Szczerze - nie miej urazy

to tylko słowa pisane, nie możemy porozmawiać, nie widzimy swoich twarzy. a jestem ostatni w kolejce do czynienia personalnych wycieczek.
Skontaktuj się z nami