Fajne i bardzo przyjemne miejsca i fotki.
Szukaj
Fajne i bardzo przyjemne miejsca i fotki.
Fotki 76, 77, 78 czyli sztuka uliczna, tematycznie coś innego jak przedstawiałeś do tej pory na swoich pracach te zabytkowe, nostalgiczne kamieniczki, rynki, zaułki, przejścia. Temat równie ciekawy i pewnie miejsca które odwiedziłeś. A i pozostałe zdjęcia super wprowadzające w fajny klimat tych uliczek i zakamarków. Dla mnie bardzo fajne, klimatyczne.
Jakoś umknął mi wcześniej ten post
A że mam sentyment do Francji to trochę mi się smutno robi jak widzę takie zdjęcia jak 76,77,78.
Nie wiem czy taki miałeś zamysł ale dla mnie pokazałeś jak widoczki z Aix en Provence czy Ares kontrastują z obrazkami z Marsylii, głównie w aspekcie kulturowym.
Myślę że jakby dodać Perpignan do zestawu to kontrast byłby jeszcze większy.
Mi najbardziej odpowiada 85, moze dlatego że mięczak jestem![]()
Dzięki Panowie za komentarze.
Co do Marsylii, to malunki na budynkach są skoordynowane, nie są przypadkowe i z założenia nie mają istotnie ingerować we frontowe elewacje budynków, względnie ich części, na których znajdują się zdobne witryny i okiennice. Przyznaję, że miałem z tym problem, jakoś bardziej przyzwyczajony jestem do street artu na nowocześniejszych budowlach, ale może niepotrzebnie.
Z przyjemnością obejrzałem kolejny set![]()
- ZABAWA W RAWKI
WEŹ UDZIAŁ!
- D7500 + S10-20 F/3,5 + S18-35 F/1.8 + S17-50 + N50 1.8 G + N55-300 + Sg8 F/3.5 csII + PORST MC 135 + Meike tube set || Cokin P / Marumi magnetic || FotoPro x4i || Stroboss 36N, 60N, X2, X rec
- RX100 III
- Flickr Pstryk || strava || yt
Skontaktuj się z nami