Szukaj
swieza - ok, suszona - ok. zwiednieta - tragedia. to sie dotyczy kazdej stylizacji w foto kulinarnej.
pamietam jak na sesje przyjechaly zamowione super hiper swieze ziola i wszystkie wrocily do dostawcy a my poszlismy na rynek kupowac te wlasciwie wygladajace do zdjec.
ps. sushi jest fatalne. oswietleniowo i kompozycyjnie to jedna z wiekszych porazek w tym watku. a borowki sa calkiem ok, ale akurat to bardzo wdzieczny obiekt do foto.
- - - - kolejny post - - - - - -
codziennie sobie to powtarzam patrzac w lustro
Ostatnio edytowane przez sailor ; 19-01-2022 o 05:35
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Dzięki @sailor za komentarz i rady, postaram się nie popełniać błędu z chilli
103. Tagliatelle z pomidorkami cherry i brokułami.
104.
105. Barszcz czerwony.
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
109.Adwent juz za nami,ale jego klimat fajnie uchwycony
107.Dalbym limetke zmiast cytryny,albo wiech zielonej swizutkiej pietruchy-taki barwny akcent fajnie by zrobil tej doradzie,
jesc sie zachcialo
Pozdrawiam
@Kulfon77 Dzięki, miło, że ktoś zajrzał
110.
111.
112.
Skontaktuj się z nami