Close

Strona 68 z 294 PierwszyPierwszy ... 1858666768697078118168 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 671 do 680 z 2932

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grunia99 Zobacz posta
    Jej wysokość Karolina.
    oj.. ktoś kopnął w mieszalnik farb ?

Domyślnie

Rozumiem. Myślałam, że masz może tak wyjątkowy egzemplarz, trzykolorowego kocura.. Kiedyś spotkałam kocurka szylkretowego...też rzadkość...
    Swoją droga fascynuje mnie to, jak genetyka tu działa... Że tak rzadko są kocury w tym kolorze, albo rude kocice.. I że jaj biały, to bardzo często głuchy...
    Lubię niebieski, ładnie wygląda w podpisie

Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Pomocy! Jak wyleczyc kocice z bulimii? Rzuca sie na zarcie (w kazdej postaci - od kociej karmy, przez swieze ogorki po arbuza) i "wciaga" az do przelania.
    Po czym znowu jest gotowa do przyjmowania. Poniewaz w domu sa rowniez 3 inne koty, a i w sasiedztwie stoi kilka mich z karma, to nie mam mozliwosci odseparowania kotki od michy. Kocica ma niecale dwa lata i niecale 7 kg!
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie

Przedstawiam moje koty: Czesławę i Ryszarda.

Czesia - prawie 6-letnia kotka brytyjska krótkowłosa - przed prawie 4 laty:
    ... i obecnie
    ... i znów obecnie.

Rysiek - czteromiesięczny urwis rasy Maine Coon:
    Interesuje się fotografią - w wolnych chwilach pilnuje mi sprzętu...
    ...i kibicuje BVB Dortmund.
    D7100, kilka obiektywów, statyw, głowica i flash
    "Wiedza daje pokorę wielkiemu, dziwi przeciętnego, nadyma małego" - Lew Tołstoj

Domyślnie niegdysiejszy pers

Żeby nie zakładać nowego wątku. Od kilku dni po ulicy błąkał się taki sierściuch - niegdyś pers. Dzisiaj w akcie desperacji wszedł na nasze podwórze i do domu.

Jutro czeka nas pewnie wizyta u weterynarza - wygląda jakby nie miał oka .

Niestety, nie możemy go zatrzymać bo nie nadaje się do współzamieszkiwania z innymi kotami.
    Pogonił cały nasz podwórkowy związek inwalidów i weteranów - stale, od lat dokarmianych rezydentów, ledwo ciągnących łapami, żyjących na podwórzu. Pogonił nasze domowe koty.

Rozwiesiliśmy ogłoszenia (papierowe i internetowe), ale szanse, że znajdzie się właściciel są nikłe.
    Szukamy pilnie domu dla kota.
    Marek

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
    fb, music, portrait

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Masz może konto na fb? Łatwiej byłoby wtedy skopiować i rozprowadzić twoje ogłoszenie wśród znajomych.

Domyślnie

Odświeżę temat. Czy miał/ma ktoś kota z chorymi nerkami? Mój prawie 16-letni kot miał mieć przeprowadzoną operację. Pod warunkiem, że badania z krwi wyjdą dobrze. Wszystko wyszło dobrze, poza nerkami. Podobno źle pracują (jutro dowiem się więcej), co oczywiście uniemożliwia przeprowadzenie operacji (za duże ryzyko, kot może się nie obudzić z narkozy).
    Przez trzy dni ma mieć płukanie nerek. Do tego musi jeść tylko specjalną karmę z małą ilością białka. Może mi ktoś polecić jakąś dobrą karmę z małą ilością białka? Przede wszystkim chodzi mi o karmę w puszce, bo kot przez całe życie jadł głównie karmy ''puszkowe", a poza tym te są bardziej wskazane dla kotów mało pijących. Suchą oczywiście też mu kupię, bo taką zawsze dostawał ale traktował ją tylko jako przekąskę.
    W dobrej cenie jest ta karma: http://www.zooportal.pl/konie-zdrowi...agniecina-400g ale chciałabym też znać jakieś inne, żeby ciągle tego samego nie musiał jeść ... Z góry wielkie dzięki za pomoc!
    Ostatnio edytowane przez bognik ; 24-06-2013 o 23:28
    Kobieta z Sonnarem też może

Strona 68 z 294 PierwszyPierwszy ... 1858666768697078118168 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów