Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie בייס - וילעם

Tym razem obok głównych alei łódzkiego cmentarza żydowskiego.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

No wyśmienite!

Domyślnie

1ka mocno przeostrzona, sugerowałbym delikatniejsza wersje.
    Ogólnie kadrowo dobrze, a 2 i 4 super.

Szkoda też, że tym blurem poszalałeś, bo to jednak razi...

Klimat starego cmentarza tak czy inaczej bardzo dobrze oddany.

Domyślnie

Całkiem fajnie wyszło, ale faktycznie z tym blurem przesadziłeś... razi głównie na 3

p.s. byłem tam jakiś czas temu i też popełniłem kilka gniotków , miejsce ma dobry klimat do fotgrafowania
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Tak z ciekawości zapytam. Dlaczego w tym dziale a nie w np. w architekturze?
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Dzięki chłopaki za celne uwagi techniczne, pomagają nabrać dystansu. Niech już jednak tak zostanie, głupio poprawiać nawet oczywiste (teraz) błędy.

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Tak z ciekawości zapytam. Dlaczego w tym dziale a nie w np. w architekturze?
    W końcu stąpanie po śladach jest jakąś formą turystyki... warto robiąc zdjęcia chwilę podumać nad wczorajszym światem. Przejść się dalej kocimi łbami Zmiennej, dojść na Radegast Banhof, Ich Przedostatni Przystanek...

W końcu wczoraj też robiono zdjęcia, może się nawet nimi chwalono.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

6 jest interesująca.
    nic...

Domyślnie

Coś pokręciłem chyba na swoim Flickrze i zdjęcia z pierwszego posta zniknęły. Popracuję nad tym, a na razie wkleję trochę pstryków z dzisiejszego spaceru. Uwaga, robione mocno ekstremalnym sprzętem, ale jak to mówi młodzież, trochę się nim "jaram" i kliszaki nie opuściły dziś torby.

Domyślnie

Mariusz, czy dziś, if today - zrób sobie własny serwer. Flickr to zło. Albo, zwyczajnie, Flickr...
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

dobre zdjęci a- niektóre maja naprawdę niezły klimat

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów