Szukaj
1ka mocno przeostrzona, sugerowałbym delikatniejsza wersje.
Ogólnie kadrowo dobrze, a 2 i 4 super.
Szkoda też, że tym blurem poszalałeś, bo to jednak razi...
Klimat starego cmentarza tak czy inaczej bardzo dobrze oddany.
Całkiem fajnie wyszło, ale faktycznie z tym blurem przesadziłeś... razi głównie na 3
p.s. byłem tam jakiś czas temu i też popełniłem kilka gniotków, miejsce ma dobry klimat do fotgrafowania
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Tak z ciekawości zapytam. Dlaczego w tym dziale a nie w np. w architekturze?
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Dzięki chłopaki za celne uwagi techniczne, pomagają nabrać dystansu. Niech już jednak tak zostanie, głupio poprawiać nawet oczywiste (teraz) błędy.
W końcu stąpanie po śladach jest jakąś formą turystyki... warto robiąc zdjęcia chwilę podumać nad wczorajszym światem. Przejść się dalej kocimi łbami Zmiennej, dojść na Radegast Banhof, Ich Przedostatni Przystanek...
W końcu wczoraj też robiono zdjęcia, może się nawet nimi chwalono.
8.
Coś pokręciłem chyba na swoim Flickrze i zdjęcia z pierwszego posta zniknęły. Popracuję nad tym, a na razie wkleję trochę pstryków z dzisiejszego spaceru. Uwaga, robione mocno ekstremalnym sprzętem, ale jak to mówi młodzież, trochę się nim "jaram" i kliszaki nie opuściły dziś torby.
Mariusz, czy dziś, if today - zrób sobie własny serwer. Flickr to zło. Albo, zwyczajnie, Flickr...
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
dobre zdjęci a- niektóre maja naprawdę niezły klimat
Skontaktuj się z nami