Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie czasoprzestrzeń

jestem ciekaw waszych opinii

Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Takie trochę "Odmienne stany świadomości". Nie mogę powiedzieć, że mi się nie podoba, raczej przeciwnie... Przynajmniej szukasz, co już jest wielką zaletą.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ciekawe. Przygasiłbym te jasne plamki w LD bo niepotrzebnie rzucają się w oczy.
    A new shit has come to light...

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Tak, ciekawie wyszło. Zgadzam się co do LDR - dają po oczach.
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Interesujące, fajne, dla mnie jednak minimalnie za szorstki (ostre) wolałbym bardziej miękko.

Domyślnie

Widziałem i ... powiem otwarcie (a przy tym zostanę osądzony jako "dziwak" ),
    że jakiejkolwiek kombinacji dokonałeś, tak efekt końcowy mi się bardzo podoba!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Ja również jestem na tak , jak koledzy wyżej, fota z pogranicza art

Domyślnie

Inne, ciekawe, oryginalne .
    I za to duży plus Darku !

Domyślnie

Darku juz widzialem to zdjecie i nadal mi sie podoba, ale obserwujac twoja obrobke w ostatnim czasie, zastanawiam sie kiedy oficjalnie przeniesiesz sie na "grafika, digart, posteryzacja"......co nie jest zle, ale czesto Twoje prace wygladaja na grafike.
    To jednak mi sie bardzo podoba, ale zdjeciem tego nie nazwe

Domyślnie

moze zamiast wszystkich dzialow tematycznych zrobic jeden - KRAJOBRAZ - i tu wszyscy bedziemy wrzucac wszystko to co sie nam podoba
    moderatorzy tez powinni sprzatac prace, ktore nie przynaleza do danego dzialu, a nie tylko kasowac wpisy nie zwiazane z tematem...

zeby nie bylo...zdjeciem tego nie nazwe, natomiast jako praca digart ma w sobie cos...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów