Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Lis

Domyślnie Lis

Witam. Kilka zdjęć lisa. Było mało światła, a że nie posiadam jasnej lunety to wysokie ISO. Ciekaw jestem opinii. Licze na wyrozumiałość dla amatora i kilka dobrych rad.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Miłego oglądania.

Domyślnie

Czy te pełne klatki, czy kadrowane ?. Wstaw 4,5 i 6 o wielkości 1000 po dłuższym boku
    Pozdrawiam Jacek P.

Domyślnie

Były lekko kadrowane. Jedne po mniejszym inne większym cropie co z resztą widać od razu.

4.

5.

6.

Domyślam się, że usłyszę naganę za ostrość i wysokie ISO, ale jak już pisałem mam sporę
    ograniczenia z racji kiepskiego szkła. Lis pozował też dość krótko i było mało czasu na kombinowanie.

PS. Sorry, ale wyszły mi nieco większe

Domyślnie

To trochę przesadziłeś z tą wielkością. Przedtem za małe, teraz za duże. Daj 1000 po dłuższym boku
    Pozdrawiam Jacek P.

Domyślnie

4.

5.

6.

Mam nadzieję że 1006 i dwa razy 1003 może być?

Domyślnie

Chudzienki ten lisek oj chudzienki
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Domyślnie

po co takie ISO przy tej ogniskowej

Domyślnie

Chciałem za wszelką cenę nie poruszyć. Na początku dużo się ruszał i bawił się sznurkiem, a potem dopiero usiadł i zaczął na chwilę pozować, ale byłem tak zaaferowany, że nie zmieniłem czułości. Poza tym tak mi się trzęsły ręce z podekscytowania, że 1/500 czasami nie wystarczała do nieporuszonego zdjęcia Nie pisałem jeszcze, że wszystkie były pstrykane z ręki?

Domyślnie

Fajny rudzielec

Domyślnie

Pomimo jakiś tam lekkich baboli technicznych nr 4 wymiata

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów