Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Fanad Head po raz ostatni.....

Naprawde sporo kadrow mam z tego miejsca ale to zdjecie powstalo jako ostatnie.......robione o 21:03 wiec bylo juz calkiem ciemno......czas 15 sek......hehe nawet pierwsza gwiazdka jest widoczna a zauwazylem ja podczas obrobki....postanowilem zostawic jako znacznik "czasu"
    Chcialbym prosic o opinie bo nie jestem pewien czy to moze tak wygladac........kolorystyka mi odpowiada ale chce uslyszec czy wam takze.....

Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 16-04-2010 o 22:46 Powód: pis.

Domyślnie

skały wpadaja w fiolecik u mnie to tak wygląda... ale ja kupuje , to zdjecie podoba mi sie najbardziej z tej serii

Domyślnie

Kadr bdb - wiadomo
    Co do kolorystyki - srednio mi sie ona widzi... szczerze... filetu za duzo jak dla mnie...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Kadr bdb - wiadomo
    Co do kolorystyki - srednio mi sie ona widzi... szczerze... filetu za duzo jak dla mnie...
    Szczerze na to licze
    No po zachodzie......ciemno sie robilo.....15min po tym bylismy juz po fajce i w drodze do domu.....ciemno bylo i jakos landrynka mi nie pasuje......no ale jak mowicie ze za fioletowo to moze podpowiedzcie jak!

Dobra poprawilem troche B&W a teraz?

Domyślnie

moja wersja jeśli można

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sylvester Zobacz posta
    moja wersja jeśli można
    Troche bladzia......
    Wlasnie zauwazylem w ktorym miejscu zachodzi slonce......Irole to jest czas na zachod slonca na moherach......szukam chetnych na zdjecia zachodu na moherach!!!!

Domyślnie

Grzegorz, druga wersja w Twoim wykonaniu duzo lepiej wyglada i zaczyna mi sie podobac...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Dla mnie pierwsza wersja jest najlepsza. Jeżeli to wieczór jest, to po co rozjasniać.
    Ja bym wręcz lekko niebo przyciemnił, troszkę ze skał zdjął fioletowego zafarbu i popracował nad wodnym jęzorem.
    Kadr bardzo fajny i klimacik też. Tylko moim zdaniem trochę więcej wieczoru w wieczorze by się zdało.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Dla mnie pierwsza wersja jest najlepsza. Jeżeli to wieczór jest, to po co rozjasniać.
    Ja bym wręcz lekko niebo przyciemnił, troszkę ze skał zdjął fioletowego zafarbu i popracował nad wodnym jęzorem.
    Kadr bardzo fajny i klimacik też. Tylko moim zdaniem trochę więcej wieczoru w wieczorze by się zdało.
    Wiesz to dlugie naswietlanie jest i jakies swiatlo caly czas bylo.......
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 16-04-2010 o 22:47 Powód: lit.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Wiesz to dlubie naswietlanie jest i jakies swiatlo caly czas bylo.......
    Wiem, wiem. Ostatnio też mi się zdarza troszkę dłużej przysmażyć matrycę .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów