Dokładnie szersze to możesz, ale z bliska ja robię S10-20 a reszte 55-200 jak ty hehe, zakręty rób centralnie albo z lekka z prawej i lewej strony nie stój tylko kucaj aby bardziej na równi z jeźdzcem być. Lepiej wyglądać będą zakręty ciaśniejsze zawodnicy bardziej będą złożeni w taich. No i czekaj jak noga będzie wyłożona jest to praktyczie środek zakrętu kiedy zawodnik jest najbardziej złożony potem daje ostro gazu i wyskakuje z zakrętu to momet kiedy można złapać wyciągnięta nogę i kołnierz piachu za nim, Poćwicz, 55-200 łap do 120 mm poźniej to już nie ma co. A szerokim łap dosłownie na pół metra od zawodnika, ale to niebezpieczne trzeba wiedzieć kto jak jeździ żeby nie zostać przejechanym ehehhe. Zakręty możesz robić od wewnetrznej łapiąc przód i bok motocykla fajna perspektywa i od zewnętrznej już z pozycji kucającej na 100% poprzez bande żeby np,. banda zakrywała część przedniego koła fajnie też wychodzi. Czasy kręć max 1/500 ja takie robię i jest spoko. Choć wolał bym nawet 1/640 , ale zaraz napisza ci , żę kółka nie rozmazane heeh. Ja w tym roku robię całokowicie zamrożony ruch jak fotografowie z TRANSWORLD MOTOCORSS i ich się nikt nie czepia o nie rozmazane kółka. Głównie i tak liczy sie reflex. I jedno pamiętaj jak zawodnik wyleci z zakrętu i jedzie na ciebie nie uciekaj ominie cię. Oczewiśćie jak nie jest 1 metr od ciebie w innych przypadkach lepeij zostać na miejscu bo jak on skręci w lewo i ty pobiegniesz w lewo to źle się może skończyć. Czekam na kolejną wrzutkę od ciebie. Możęsz się zastosowac lub nie do tycg rad jak chcesz. POzdro
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami