Close

Zobacz kanał RSS

Sendilkelm

Sb-900

Oceń wpis
Dziś wróciłem z SB-900 do domu. Moja pierwsza w życiu zabawa z lampą błyskową. Gęba mi się nadal śmieje i już nie mogę się doczekać kiedy wypróbuję ją w pełnej akcji przy fotografiach a nie testach czy działa.

... a 3 błysk to próba CLS Też działa tak jak opowiadali. WOW to jest boskie.

Niedługo się wybiorę do sklepu po N85 1.8 ... i będę się cieszył jeszcze bardziej niż w przypadku lampy!

Na koniec podam powód wpisu. A tak sobie chciałem się z wami podzielić tą radosną nowiną. Po co pisać od razu posty w Cafe - mi wystarczy ten blog, który przeczyta 5-10 osób.
Kategorie
Zakupy

Komentarzy

1. Awatar nazgul
    Za jakiś czas kupisz drugą A może i inne akcesoria - softboxy, sztuczne sufity, może pierścieniówkę

Miłej zabawy

A N85/1,8 sam też muszę nabyć
  2. Awatar Sendilkelm
    N85 1.8 D AF - nabyłem w tym tygodniu
  3. Awatar Jani
    Witam, no no normalne szaleństwo, wychamuj troszeczke bo próbuję doganiać ciebie.

Witam Kolego, jestem na tym samym etapie co Ty i bardzo mi się podobają takie ruchy. Moje wielkie gratulacje na okoliczność zakupu takich zabawek.
    Pozdrawiam
    Jani
  4. Awatar Sendilkelm
    Ależ to nie wyścigi

Poluję teraz na plecak, żeby wygodniej się nosiło i więcej się zmieściło. Odwlekam trochę decyzję o zakupie plecaka, ale pewne nie wytrzymam i w końcu zamówię.

A propos dodatków to jakieś "marne konstrukcje" już mam. Prosty zestaw teł (4 sztuki), 2 statywy przewracające się jak ktoś dmuchnie - to do tych teł, ale dokupiłem głowicę i lampkę z parasolką (którą też mam) zapnę na te statywy. Aha, mam jeszcze blendę biało-srebrną.

Następnie jakieś pilociki, radyjka, grip, plecak. To planuję w tym roku jeszcze.