Close

Zobacz kanał RSS

Sendilkelm

Sb-900

Oceń wpis
Dziś wróciłem z SB-900 do domu. Moja pierwsza w życiu zabawa z lampą błyskową. Gęba mi się nadal śmieje i już nie mogę się doczekać kiedy wypróbuję ją w pełnej akcji przy fotografiach a nie testach czy działa.

... a 3 błysk to próba CLS :) Też działa tak jak opowiadali. WOW to jest boskie.

Niedługo się wybiorę do sklepu po N85 1.8 ... i będę się cieszył jeszcze bardziej niż w przypadku lampy!

Na koniec podam powód wpisu. A tak sobie chciałem się z wami podzielić tą radosną nowiną. Po co pisać od razu posty w Cafe - mi wystarczy ten blog, który przeczyta 5-10 osób.
Kategorie
Bez kategorii

Komentarzy

1. Awatar nazgul
    Za jakiś czas kupisz drugą :) A może i inne akcesoria - softboxy, sztuczne sufity, może pierścieniówkę :)

Miłej zabawy :)

A N85/1,8 sam też muszę nabyć :)
  2. Awatar Sendilkelm
    N85 1.8 D AF - nabyłem w tym tygodniu :)
  3. Awatar Jani
    Witam, no no normalne szaleństwo, wychamuj troszeczke bo próbuję doganiać ciebie.

Witam Kolego, jestem na tym samym etapie co Ty i bardzo mi się podobają takie ruchy. Moje wielkie gratulacje na okoliczność zakupu takich zabawek.
    Pozdrawiam
    Jani :grin:
  4. Awatar Sendilkelm
    Ależ to nie wyścigi :)

Poluję teraz na plecak, żeby wygodniej się nosiło i więcej się zmieściło. Odwlekam trochę decyzję o zakupie plecaka, ale pewne nie wytrzymam i w końcu zamówię.

A propos dodatków to jakieś "marne konstrukcje" już mam. Prosty zestaw teł (4 sztuki), 2 statywy przewracające się jak ktoś dmuchnie - to do tych teł, ale dokupiłem głowicę i lampkę z parasolką (którą też mam) zapnę na te statywy. Aha, mam jeszcze blendę biało-srebrną.

Następnie jakieś pilociki, radyjka, grip, plecak. To planuję w tym roku jeszcze.