Close

Zobacz kanał RSS

jakubs

Info moderatorskie na temat podpisów

Oceń wpis
W związku z akcją admina uregulowania spraw reklam na forum i ja zaczynam akcję... Wszystkim, u których zauważę podpis noszący znamiona komercji piszę prośbę na PM o przeniesienie linku do profilu, a takim co się nie dostosowują- udzielam nagany w postaci naruszenia...
Zawsze istnieje możliwość odwołania się do innego moderatora lub admina.
Przepraszam, tych których w ten sposób urażę, ale uważam, iż wspólny szacunek ma w tym przypadku polegać na dostosowaniu się do nowych reguł podejścia do komercyjności, przy czym rola moderatora siłą rzeczy może być nieprzyjemnie restrykcyjna.

Linki o charakterze komercyjnym powinny być umieszczone w profilu.

ps
No i po zawodach...Tzn, akcja odwołana. Ale może ta burza zapoczątkuje jakieś zaawansowane zmiany w strukturze Forum... chciałbym.

Updated 19-03-2008 at 08:54 by jakubs

Kategorie
Bez kategorii

Komentarzy

1. Awatar fIlek
    Rozumiem, że wszelakie linki w podpisach mają zniknąć, bo zawsze można je podciągnąć pod komerchę?
  2. Awatar jakubs
    Wg mnie nie zawsze, ja mam kryteria, którymi to określam.

zawartość fotograficzna
    treść tekstów
    forma prezentacji
    autopromocja
    dane kontaktowe
    zachęta do współpracy lub korzystania z oferty
  3. Awatar jchyra

Więc ja zapraszam tylko na pół mojej strony. Na te pół gdzie działam jako społecznik i animator. A na te drugie pół dotyczące działalności gospodarczej... nie zapraszam.

Dziękuję za informację.
    Oczywiście, żarty żartami, ale linka usunąłem.
    jchyra
  4. Awatar jakubs
    Rozumiem, że byłeś tym zaskoczony. Jednak, gdyby akcja przeszła, to chyba nie było by problemem ustalić dla każdego z zainteresowanych, wygodnych warunków współpracy. Najpierw jednak powinna była zostać przeprowadzona unifikacja, tak uważam nadal, ale cała sprawa jest na chwilę obecną odwołana