Close

Zobacz kanał RSS

Wszystkie wpisy na blogu

1. zmiana zmienia

Ludzie się zmieniają pod wpływem różnych czynników. Zmieniają się, gdy zmienia się ich otoczenie lub ich perspektywa patrzenia. Widzenie świata postrzegalne jest przez ludzi subiektywnie i zawsze jednostronnie. Perspektywa być może się zmienia, ale nie zmienia się kąt widzenia. Niektórzy widzą słabo i krótkowzrocznie, wręcz płytko. Niektórzy widzą więcej i głębiej. Ludzie się zmieniają także przez inne czynniki. Praca, stanowisko, pieniądze, trudne sytuacje, stres czy ...
    Kategorie
    Bez kategorii
  2. nikon d3100 nie zapisuje filmików

Witam, proszę o pomoc. Mój aparat nie zapisuje filmów, a czas nagrywania to 30 sek, mimo, że cała 8gb karta jest wolna. Czy ktoś wie co jest grane?
    Kategorie
    Bez kategorii
  3. ...

Powtarzam sobie zawsze, gdy czuję, że jestem do dupy, gdy mam gorszy miesiąc: "Sztuka, która nie zdoła zapewnić swemu twórcy autentycznego istnienia w sferze duchowej, jest tylko nieustającym wstydem, upokarzającym świadectwem partactwa".
    Kategorie
    Bez kategorii
  4. Ukaz miłości

Na początku zawsze jest idealnie, gdyż znamy się za mało by prawić sobie wyrzuty, i szczerze prawić swoje racje. Cała znajomość polega na badaniu granic- dokąd możemy się posunąć, aby nie naruszyć cierpliwości drugiej osoby. Im bardziej poznajemy swoją psychikę, tym bardziej brniemy w sprawy fizyczne. Bo jeżeli granice tkwią daleko, mamy dużo miejsca, a kiedy się zbliżają, uznajemy, że możemy je dobrowolnie przesuwać. Tak więc po dłuższej mowie ciała, która jak się ...
    Kategorie
    Bez kategorii
  5. Gdzie jesteś gnido?

Brak weny jest najgorszą możliwą karą dla kogoś, kto lubi pisać. To jak zabrać dziecku zabawkę, powiedzieć mężczyźnie, że amputowano mu „małego przyjaciela”, lub pozbawić ludzkość tlenu. Brak weny to kara za grzechy minionych dni i źle wykorzystanych okazji. Straciłam pazur, wypaliłam się. Nie chodzi o to, że mi się nie chce, bo chce mi się cholernie, ale nie mam pomysłu. Cierpię. Zjadłam już kiełbasę, nafutrowałam się magnezem, wypiłam cztery wiadra ...
    Kategorie
    Bez kategorii
Strona 11 z 43 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni