Close

Zobacz kanał RSS

Wszystkie wpisy na blogu

1. Kalendarz NKP 2009

Numer konta dla grupy Gryfa do wpłat za kalendarz NKP na rok 2009:

Zapisy zakończone.

Updated 23-11-2008 at 10:40 by Sl@wcio

Kategorie
    Bez kategorii
  2. o!

Dopiero dzisiaj odkryłem tą opcję - łał
    Doświadczenie +1.
    Kategorie
    Bez kategorii
  3. Trial CS4

dzisiaj sciagnalem traiala CSa 4.
    powiem tylko, ze jestem pod bardzo silnym wrazeniem. Goli, ...doli, krawaty wiaze, usuwa ciaze. W zasadzie jest wszystkomajacy.....
    normalnie rewelacja
    Kategorie
    Bez kategorii
  4. Zdjęcie z pleneru w Bieszczadach

Pewnie zastanawiacie się co to za avatar i skąd się wziął. No więc to zdjęcie zrobiono mi na plenerze NKP w Bieszczadach w październiku 2008. Nie było przyjemnie, ale niestety się stało. Trzy a może cztery doby wstecz po 3-4h snu to jednak mało, później nocka rozmów z ludzikami też więc musiałem mieć mroczki przed oczami, niestety głowa trochę przecięta, więc dzięki wilk325 i pomocy PaulinyB dostałem się do szpitala, gdzie zrobili mi zdjęcie, założyli trzy szwy i dali glukozy bym mógł dalej ...

Updated 11-11-2009 at 14:24 by b202

Kategorie
    Bez kategorii
  5. Druga rocznica ;)

mojej bytności na Forum... Zaliczam się do tych, co lubią szufladkować, więc choć mój związek z tym miejscem coraz luźniejszy, to z czułością i wdzięcznością myslę o minionych dwu latach. To nie tylko zdobyta wiedza, ale przede wszystkim ogromne wzbogacenie tkanki własnego człowieczeństwa, takie popłynięcie na fali naszego zbiorowego doświadczenia... Wiele tu było i radości i smutku i piękna i stresu... wszystko składa się na barwną i niezapomnianą przygodę. Szczególnie ...
    Kategorie
    Bez kategorii
Strona 32 z 43 PierwszyPierwszy ... 22303132333442 ... OstatniOstatni