Close

Zobacz kanał RSS

Wszystkie wpisy na blogu

1. 9 kwietnia 2o11 Starcie

Wczorajszy dzień zaczął się wspaniale. Horoskop w METRZE obwieścił mi, że czeka mnie uroczy poranek i uda mi się załatwić wiele spraw. Słoneczko, co prawda nie przyświecało, ale nie zaspałam do biblioteki, a ponadto gdy już wychodziłam, Kalina mi napisała, że kończy kawę, więc i ja na spokojnie wypiłam . Byłam zadowolona, mimo iż nie wszystko poszło po mojej neurotycznej myśli. Oczywiście do czasu. Niestety, około 12.00 mój piękny dzień, podczas którego nic nie ...
    Kategorie
    Bez kategorii
  2. ...

Myślę, że nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele.
    Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy są przy mnie, kiedy mi coś dolega, i pomagają mi, abym nie czuła się zbyt samotna.
    To ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć.
    Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba.
    Nie ma dobrych przyjaciół.
    Nie ma złych przyjaciół.
    Są jedynie ludzie, których pragnę i z którymi ...
    Kategorie
    Bez kategorii
  3. Dwa oblicza [fot. biegly]

To dlatego fotografia pozostawiała zawsze niedosyt. I z takim trudem, i tylko czasem w 100% spełniała moje oczekiwania. Te zdjęcia pochodzą z wątku gdzie publiczność podzieliła się na zwolenników lewego i prawego. Nie mogłem się oprzeć aby zrobić z nich jedną rozkładówkę. Oryginały autorstwa biegly są tu: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=187651
    Kategorie
    Skojarzenia
  4. Promień [fot. mirekvampirek i JaroPienza]

Zdjęcia pochodzą z tego i tego wątku. Wypatrzyłem je wczoraj. Nie mogłem powstrzymać się przed ułożeniem tych skrajnych (i tak bliskich sobie) światów w parę.

Promyk światła wyprowadza nas z ciemnej doliny ku świetlistej wyżynie. O ironio, na dole była woda. Tu - na górze - jest susza.

Kategorie
    Skojarzenia
  5. Zimne oko, gorąca kreacja [fot. venomer & arachiusz]

Najpierw zobaczyłem fotografię venomer z tego wątku. Był to bonus pod numerem 3. W niepomalowanym oku dziewczyny zobaczyłem coś tak dzikiego, że...

...gdy po jakimś czasie trafiłem na zdjęcie arachiusza, gdzie tęczowy trzyszcz morduje mrówkę - wiedziałem, że to będzie wymowne zestawienie.

W połowie wymalowani, w połowie okrutni. Piękna z nich para.

Updated 16-05-2011 at 17:07 by jchyra

Kategorie
    Skojarzenia
Strona 13 z 43 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni