Close

Zobacz kanał RSS

Wszystkie wpisy na blogu

1. Nowy dział na Forum ;)

Mam propozycję... Jest taka piękna nazwa dla sztuk malarskich: pejzaż, czy nie miło było by zastąpić nim średnio brzmiące spolszczenie 'krajobraz' ...
    Kategorie
    Bez kategorii
  2. Trwałe skutki wycięcia krocza

Trudno czasem się dogadać, wydaje się że bywa to niemozliwe... Trzeba zwyczajnie zaakceptować swoje stanowiska i żyć z tym dalej.
    Bycie moderatorem nie jest usłane kwiatkami, człowiek jest odbierany jako przedstawiciel jakiegoś organu i pociąga to za sobą dodatkowe obciążenie, a teraz zostałem moderem w Giełdzie... dopiero sobie narobię wrogów .
    No ale cóż, przez ponad rok brałem, więc czas coś z siebie dać.

------------------------------------------- ...

Updated 30-03-2008 at 00:17 by jakubs

Kategorie
    Bez kategorii
  3. Hańba Poczcie Polskiej ;)

Jakiś czas temu posłałem paczkę o wartości o 500zł, dosyć często posyłam takie paczki Pocztą i nie było nigdy problemu... Tym razem paczka zaginęła vel ukradli ją. Złożyłem reklamację na którą dostałem odpowiedź pozytywną: Poczta pytała jakiej wartości była paczka, bo przysługuje mi odszkodowanie. Odpisałem. No i przyznali mi odszkodowanie wysokości 10 krotności kwoty nadania.
    Okazuje się więc, że drogich rzeczy lepiej pocztą nie wysyłać, chyba że ubezpieczone...
    Kategorie
    Bez kategorii
  4. Info moderatorskie na temat podpisów

W związku z akcją admina uregulowania spraw reklam na forum i ja zaczynam akcję... Wszystkim, u których zauważę podpis noszący znamiona komercji piszę prośbę na PM o przeniesienie linku do profilu, a takim co się nie dostosowują- udzielam nagany w postaci naruszenia...
    Zawsze istnieje możliwość odwołania się do innego moderatora lub admina.
    Przepraszam, tych których w ten sposób urażę, ale uważam, iż wspólny szacunek ma w tym przypadku polegać na dostosowaniu się do nowych ...

Updated 19-03-2008 at 08:54 by jakubs

Kategorie
    Bez kategorii
  5. życie i inne

Wszedłem w posiadanie kalendarza, jest świetnej, prawie ekskluzywnej jakości.
    Wracając do jm, to tak sobie myślę, że może taki jest właśnie rytm odchodzenia ludzi z forum... w pewnym momencie okazuje się , iż obecność jest oparta na kilku bratnich duszach i jeśli one giną, to człowiek czuje sie nagle wykorzeniony, bez zaplecza, łyknął już wiedzę na temat obiektywów i body i trzymają go tutaj relacje z ludźmi, których szanuje i w których znalazł przystań... i ...
    Kategorie
    Bez kategorii