Close

Zobacz kanał RSS

Wszystkie wpisy na blogu

1. mój blog

smieszna sprawa miec wlasnego bloga. nie wiem po co mi on, ale jak jest, to OK - niech sobie bedzie. od czasu do czasu wpadne i cos napisze.
    Kategorie
    Bez kategorii
  2. Nowa strona

Po już jakimś czasie i zmianach w życiu oraz uzbieraniu doświadczeń nadszedł czas na aktualizację prywatnej strony internetowej. Jest to już czwarta wersja mojej witryny. Tym razem nadszedł czas na coś co pozwoliłoby na w miarę szybką, łatwą i przyjemną administrację, a mianowicie WordPress. Wcześniej robiłem stronę znajomemu i zobaczyłem, że nie jest to takie złe. Wyszukałem template, przerobiłem, dodałem zdjęcia i jakoś to na razie wygląda. Do kolejnej zmiany posłuży. ...
    Kategorie
    Bez kategorii
  3. Axalp 2008

"Nadejszła wiekopomna chwila", planowany już od zeszłego roku wyjazd staje się rzeczywistością. Wyjeżdżamy już dzisiaj, powrót 12-go października. Poza pokazami lotniczymi mam nadzieję trochę odpocząć w tym pięknym miejscu.
    Kategorie
    Bez kategorii
  4. Jeszcze więcej czasu na Forum

Już wkrótce przeciętny Polak będzie mógł spędzać jeszce więcej czasu na Forum. Dlaczego? A dlatego, że nasz cudny rząd planuje wydłużenie dnia pracy do 13 godzin , oczywiście tylko za zgodą pracownika ... No, ale kto by się nie zgodził, skoro szef taki miły... Normalne posunięcie: wzrośnie bezrobocie - musi wzrosnąć też czas pracy. Z pewnością wydajność Polaków w porównaniu z Europą wzrośnie.
    Wiem, że miało nie być polityki, dlatego konkluzja jest ...
    Kategorie
    Bez kategorii
  5. Giełda

Ogłoszenia o sprzedaży stały się symbolicznie płatne, i dobrze. A ogłoszenia komercyjne- płatne, jeszcze lepiej. Że też wszystko musi się rodzić w bólach i tak długo, ale widocznie tak ma być... nie na moje nerwy, ale lepiej późno... itd.
    Kategorie
    Bez kategorii
Strona 33 z 43 PierwszyPierwszy ... 233132333435 ... OstatniOstatni