Close

Zobacz kanał RSS

Wszystkie wpisy na blogu

1. Jednak Fotografia Mnie Wciągneła

I to na ostro co prawda dopiero się uczę , ale może kiedyś coś fajnego ustrzelę...
    Jak na razie robię małe kroczki do przodu , i nadal szukam ludzi którzy mają ochotę wspólnie pofocić coś w plenerze
    Kategorie
    Bez kategorii
  2. One day.

Każdy nasz dzień pokazuje i przynosi nam nowe i niezapomniane niespodzianki, które czynią nasze życie spełnionym. Są to dni, które zawsze rożnią się od innych. Uświadamiamy sobie, że codzienne wydarzenia powodują, że uczymy się na nowo ten świat odkrywać. Odkrycie go jednak nas niezadowala, a jedynie motywuje by doświadczać go od nowa. Każda najmniejsza rzecz jest równie ważna, każda najktótsza chwila szczęscia i uśmiechu może spowodować, że nasze życie od nowa nabierze ...
    Kategorie
    Bez kategorii
  3. Co liczy się w fotografii ;)

Czytałem ostatnio wywiad z Marcinem Kydryńskim. Moją uwagę przykuł fragment dotykający zagadnień fotograficznych. Bohater wywiadu zdradził prawdę objawioną jaką przekazał mu skądinąd znany fotograf – Tomasz Tomaszewski. Otóż zdaniem tego ostatniego: „w fotografii liczy się właściwie wyłącznie to, co fotograf widzi, co rozumie i jak postrzega świat, nie zaś to, jakim ten świat jest, bo to już wiemy od bardzo dawna”. Od tego momentu Kydryński – jak stwierdził – poczuł się fotografem.
    Piękne ...
    Kategorie
    Bez kategorii
  4. Pierwszy tysiąc...

... i nie mówię tu o wypłacie, czy pieniądzach uzyskanych z innego źródła. Mówię o pierwszym tysiącu postów na forum. Udało się przebić tą granicę, którą wielu z Was ma już nawet 10x za sobą . Jest okazja przedstawić swoją krótką historię na forum. Jestem "zarejestrowany" i czynnie działający na forum.org.pl od kwietnia 2007, ale już rok wcześniej w 2006 zacząłem odwiedzać forum i poszukiwać w nim informacji z jakimi miałem problem. Dlaczego to forum ...
    Kategorie
    Bez kategorii
  5. Mój pierwsz wpis

Witam Wszystkich , na imię mam Bogdan 38 lat mieszkam w Krakowie fotografią interesuję się od dawna ale od niedawna tak bardziej od strony technicznej
    Bardzo chętnie poznam osoby z Krakowa i okolic które będą mnie mogły podszkolić
    Chętny jestem na wszelkiego rodzaju wspólne wypady w plener itp...
    Kategorie
    Bez kategorii
Strona 31 z 43 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni