Zobacz pełną wersję : Florennes - Belgia
Powróciliśmy z Mariuszem (MarS) z rekonesansu po ziemi Belgijskiej.
Kilka kadrów "tak na szybko" ;-)
Kilka Belgijskich F-ów
EDIT - niestety brak zdjęć, linki wygasły, są białe prostokąty. Usunąłem, bo te białe prostokąty się pokazują na pasku ze zdjęciami losowymi. Pracujemy nad rozwiązaniem by się tam takie miniatury nie pokazywały wcale.
Jeśli macie te zdjęcia to proszę napisać do mnie, wspólnie je damy rade podmienić
Autorów zdjęć zapraszam do umieszczania fotografii na naszym hostingu.
ładne marchewy :) ehh jak mi brakuje tego dźwięku
Sławek zdejmij troszkę światełka i będzie bajka:) Mirage nadal pięknie się prezentuje:)
Ja to cos od siebie wstawie jutro albo i pojutrze, niestety praca nie chce poczekać :(
Sławek wstaw jeszcze foty spotterów, bo byli równie mocni jak samoloty ;)
michaelsoncam
22-05-2009, 03:32
Widze ze Szanowni tez juz po otwarciu sezonu. Gratulacje.
Podoba mi sie 1. Za ostry start z uzbrojeniem.
6-bo wyglada jakby Mirage zrujnowal te szopy.
Reszta b.pozytywnie.
Czekam na "Marsjanskie" foty.
Pozdrawiam Michal.
Nabralem apetytu. Tego artyste na N°1 zobaczymy we wrzesniu w Belgii.
Nota bene widac, ze zimna wojna sie skonczyla, bo przerobili sobie budy (N°6) na skansen i probuja rozne warianty maskowania.
Dajcie wiecej tych fotek.
Byłeś na TLP? Kumpel mi mówił o tym w poniedziałek i weź tu urlop załatw, ech...
Masz jakieś Tornado? Ludzie z niemieckiego forum pokazywali chyba, że było. Bardzo lubię :)
To jeszcze dorzucę Phantoma ;-)
EDIT - niestety brak zdjęć, linki wygasły, są białe prostokąty. Usunąłem, bo te białe prostokąty się pokazują na pasku ze zdjęciami losowymi. Pracujemy nad rozwiązaniem by się tam takie miniatury nie pokazywały wcale.
Jeśli macie te zdjęcia to proszę napisać do mnie, wspólnie je damy rade podmienić
Autorów zdjęć zapraszam do umieszczania fotografii na naszym hostingu.
Dawaj tych spotterów zwłaszcza "czubakę" [tego ze słuchawkami]
Fajne malowanie ogona na pierwszym i ładnie odszedł ten Mirage. :)