Zobacz pełną wersję : [ Portret ] samotność
Witam
wypatrzone podczas spaceru po miescie...
samotnosc to zly moment.. szczegolnie dla dzieci..
dziewczynka siedziala i obserwowala bawiace sie w okolicy dzieci...
taki street artowy portret
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/05/3551045889_0f48ba5e10_o-1.jpg
źródło (http://farm3.static.flickr.com/2454/3551045889_0f48ba5e10_o.jpg)
pomimo tytułu zdjęcie wydaje mi się pogodne (ale sam nie przepadam za ludźmi ;-) )
Źle dobrany tytuł mości Hanibalu, ale zdjęcie bardzo dobre.
Witek "Wisz"
21-05-2009, 19:14
Dokladnie za poprzednikami.
co tam tytuł.. zdjęcie jest świetne.. pzd
Bardzo mi się podoba. Lubię takie spontaniczne, niepozowane portrety. Tytuł nie bardzo mi pasuje aczkolwiek można się doszukiwać powiązania ale nie o to chodzi.
ładnie hanibalu, ładnie ;)
och dziekuje stocku dziekuje :)
jak dobra fota to czemu nie napisać, że dobra ;)
Nie widzę tu owej "samotności" ale zdjęcie podoba mi się, oj podoba. Jeszcze mam takie skojarzenie, że murek, na którym siedzi dziecię, sprawia wrażenie wysokiego jak na wzrost dziewczynki.. sama weszła, czy ktoś ją tam posadził ? ;)
.
Mam inny tytuł - za pozwoleniem - "Nadzieja", albo "niech mnie ktoś zabierze"... :P
hmm moze rzeczywiscie zle dobralem tytul...ale jakos tak mi na mysl wpadlo wrzucajac zdjecie.. dzieki za komenty :)
Nie widzę samotności, ale widzę bardzo sympatyczne i pogodne zdjęcie dziecka.
Czy to ta sama co siedziała zwinięta w kulkę na skraju peronu?
nie tamta to byla maja
a tu jest Oliwia
MisterToy
22-05-2009, 22:11
Jeśli chodzi o tytuł, to byłby być może odpowiedniejszy, gdyby dziewczynka była skadrowana z tyłu, a na drugim planie nieostre bawiące się dzieciaki na które ona patrzy z pierwszego, idealnie ostrego planu :)
No ale...
1) Gdzie były dzieci mogła być nieciekawa kompozycja
2) Za tym murkiem gdzie ona siedziała, jest przepaść :P
3)Poszłoby do innego działu..
Myślę że ze dwie odpowiedzi jednocześnie są prawidłowe :)
Bartek Witek
23-05-2009, 15:42
nie tamta to byla maja
a tu jest Oliwia
Maja to była pszczółka, a ta na peronie to Maya :P
Mógłby Cię ktoś wkońcu opier..... za te błędy :P
Polskie imie dziecka to Maja... a Maya.. hmm Twoje dziecko mowi po polsku czy angielsku ??
chyba se troszke przesadzasz
Bartek Witek
23-05-2009, 16:02
Polskie imie dziecka to Maja... a Maya.. hmm Twoje dziecko mowi po polsku czy angielsku ?? chyba se troszke przesadzasz
Co hmmm? Moje dziecko mówi w obu językach jeśli chodzi o ścisłość, chociaż trudno to nazwać mówieniem.
Rozumiem, że jak fotografujesz kogoś o imieniu Michael to napiszesz na forum Michał bo polskie imię to Michał?