Zobacz pełną wersję : akredytacja - pomocy
czy nie chcialby mnie ktos akredytowac na mecz Polska - Portugalia?
serio mowie :) jesli ktos z Was zna jakas agencje/gazete ktora za zdjecia bylaby gotowa mnie akredytowac dajcie znac prosze :) bo cholerny PZPN nie chce akredytowac zbyt wielu foto z jedenj agencji i zostalem na wylocie :/
Profesjonalista
16-09-2006, 23:31
A co chcialeś zdziałać D50? myslisz, że w PZPN nie wiedzą co to sprzet foto, i jaki powinien być?
Też mi pytanie ;) Zdjęcia chciałby zdziałać. Cóż można więcej zdziałać aparatem fotograficznym na meczu piłkarskim?
widze ze nie bez przyczyny wolaja na Ciebie "Profesjonalista"
phantomek
17-09-2006, 11:51
A co chcialeś zdziałać D50? myslisz, że w PZPN nie wiedzą co to sprzet foto, i jaki powinien być?
BUAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHA
wez czlowieku, mega profesjonalisto zastanów sie co piszesz... jakieś kompleksy ??
mati_wrc
20-09-2006, 12:48
Phantomek prawidłowa reakcja :-)
Myśle, że Profesjonalista to jakiś prowokator. Hmmm no a może rzeczywiście ma jakieś ekstra Nikosia D5hxS Mega Pro Di i z góry patrzy na takich amatorszczaków z D50.
krzysztof jot
20-09-2006, 13:45
Hmmm no a może rzeczywiście ma jakieś ekstra
juz dawno powinno się zablokowac to "profesjonalne" konto...
sugeruje zupełną ignorancje jego postów - jakby ich nie było - moze mu sie znudzi
A oto kilka wybranych "rodzynków" pana Profesjonalisty:
"Profesjonalisci uzywaja jedynie Kingstona"
"To są bardzo dobre lampy, ale jedynie dla fotoamatorów."
"Kup D80 bedziesz profesjonalista tak jak ja."
"No jak masz D70 to chyba jesteś amator. "
"A co za amator uzywa D200 z Gripem?"
"Zainwestuj w dobre szkło i kup D80 zamiast D200, będziesz profi."
"Prawdziwi profesjonalni fotografowie uzywaja tylko markowych produktów Manfroto"
To chyba przez jakieś kompleksy ...
aries.mehehe
23-09-2006, 00:00
Już jakiś czas temu zauważyłem posty tego człowieka -przychylam się do postulatu zbanowania go. Zero pomocy dla innych użytkowników, same szyderstwa, prowokacje i chyba tylko kryptoreklamowanie -tylko miejsce w bazie danych marnuje... niestety, ale to jest zasłużona opinia.
PS. Mam kartę Kingstona, ale tylko zwykłą HS, więc jestem tylko amatorem -mogę się nie znać ;) ale myślę, że z D50 można spokojnie iść na mecz -byle by przypiąć szkło jakieś sensowne. Nie jest to może demon szybkości, ale...
PROFESJONALISTA:) ty lepiej zobacz jakie lacha robi foty i z kim współpracował( FIVB o ile sie nie myle). Niestety PZPN sie totalnie nie zna i z akredytacjami jest wielki problem, sam wiem bo chciałęm tez isc ale redakcja ma 2 bądz 3...:-?
Profesjonalny prowokator i sabotażysta z Canon Board - i to wcale nie prawda że mam szpiegomanię ... :twisted:
ray_knox
10-10-2006, 00:16
typowy troll
lub tez dziecko neostrady:razz::mrgreen:
Profesjonalista
04-11-2006, 16:48
PROFESJONALISTA:) ty lepiej zobacz jakie lacha robi foty i z kim współpracował( FIVB o ile sie nie myle). Niestety PZPN sie totalnie nie zna i z akredytacjami jest wielki problem, sam wiem bo chciałęm tez isc ale redakcja ma 2 bądz 3...:-?
No piekne robi, tylko że jakoś stać go na tylko na D50. Widocznie nie są warte dobrej kasy.
Niedzwiedz
04-11-2006, 16:57
przeciez to proste , Profesjonalisto pokaz swoje zdjecia ? i bedzie po krzyku. przecierz zawodowiec jest raczej zadowolony i z duma pokazuje swoje prace :) .
co do sprzetu hmm sadze ze sprzet nie swiadczy o tym czy jestes zawodowcem czy nie ? widzisz jak byl d70 to wszyscy uzywali go i profi i nie profi bo d2x mial kosmiczna cene :) a nie kazdy za narzedzie pracy da 20000 pln bo jego np zarobki netto tyle moga wyniesc mimo ze zyje z fotografii .
Profesjonalista
04-11-2006, 20:15
Komu ma pokazać, amtorom, którzy sie nie znają? Mnie weryfikuje rynek. Dumny to ja byłem jak zaczynałem. Teraz publikacje to chleb powszedni.
niekoniecznie amatorom. Wszystkim. Tym którzy przeglądają to forum. Tu są różne osoby, od amatorów po profesjonalistów.
krzysztof jot
04-11-2006, 21:25
Mnie weryfikuje rynek. Dumny to ja byłem jak zaczynałem. Teraz publikacje to chleb powszedni.
Jak na 20 lat - co wynika z Twojego profilu- liczne sukcesy publikacyjne
wprowadzają Cie w zupełnie inny wymiar. Będziesz kiedyś legendą... :)
Fajny wątek
Nieźle się uśmiałem
Gratuluje profesjonalizmu:)
No piekne robi, tylko że jakoś stać go na tylko na D50. Widocznie nie są warte dobrej kasy.
Po przeczytaniu tego wątku http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=12883 (http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=12883) jakoś nie wierzę żebyś miał aż tyle kasy na sprzęt lepszy niż d50 :)
Profesjonalista
05-11-2006, 02:45
Myśl, myśl myslenie nie boli. Nie zgadniesz jaki sprzęt wniosę w formie aportu do wspólnego studia.
Myśl, myśl myslenie nie boli. Nie zgadniesz jaki sprzęt wniosę w formie aportu do wspólnego studia.
No bo ty profesjonalista jesteś to musisz mieć profesjonalny aparat a nie jakiś tam badziew typu D50:)
Stary pomyśl najpierw przed napisanem czegokolwiek bo się słabo robi czytając twoje posty
Pozdrawiam Amator
adamowawa
05-11-2006, 12:14
Śmiech i płacz z głupoty. Profesjonalisto, zdziwiłbyś się jakbym ci pokazał zdjęcia wykonane aparatem AMI i zdziwiłbyś się jakbyś zobaczył jakie zdjęcie zrobiłem D70 w polączeniu z rosyjskim heliosem (obiektyw kosztował 20pln), które zdobi teraz samochód pewnej firmy w formie foli naklejanej na auta.
Mój stary znajomy, którego zaraziłem kiedyś wędkarstwem uważał, że tylko drogie wędki pozwolą mu na łowienie dużych ryb. Moja wędka z bazaru w mrągowie za 100 pln przeciw jego sprzętu za kilka tysięcy, przegrał niestety(dla niego) z kretesem.
Komu ma pokazać, amtorom, którzy sie nie znają? Mnie weryfikuje rynek. Dumny to ja byłem jak zaczynałem. Teraz publikacje to chleb powszedni.
spadłem z krzesła. Profesjonalista pełną gębą, szkoda tylko, że mocny TYLKO w słowach :)
Michal Puchacz
05-11-2006, 13:27
A oto kilka wybranych "rodzynków" pana Profesjonalisty:
"Profesjonalisci uzywaja jedynie Kingstona"
"To są bardzo dobre lampy, ale jedynie dla fotoamatorów."
"Kup D80 bedziesz profesjonalista tak jak ja."
"No jak masz D70 to chyba jesteś amator. "
"A co za amator uzywa D200 z Gripem?"
"Zainwestuj w dobre szkło i kup D80 zamiast D200, będziesz profi."
"Prawdziwi profesjonalni fotografowie uzywaja tylko markowych produktów Manfroto"
...
:) :) :) Dobre ! Dawno się tak nie uśmiałem.
hmmm niech zgadnę - 2 arkusze brystolu A0, jedną zaślepkę do obiektywu i 4 wylane baterie AA,
co wygrałem ??
pozdrawiam profesjonalistów, amatorów i Profesjonalistę (on jest klasą sam w sobie)
amator fotografii Erie
PS Jakies kompleksy? Niektórzy wypasionym sprzętem/ samochodami, super wymyślnymi nickami chcą sobie wynagrodzić pewne braki... :(
Niedzwiedz
06-11-2006, 09:42
ot i juz wiemy wszystko o Profesjonaliscie ! ja koncze temat chyba ze zobacze zdjecia ;)