PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Tańcząca dziewczyna

swiatlo
15-09-2006, 08:55
Przyznam że trochę mi przeszkadza brak ostrości, ale nie miałem wyboru. Robię zdjęcia jak je złapię, zdjęcia pozowane i studyjne mnie na razie nie interesują.
Zarówno w tym zdjęciu, jak i w pozostałych nie chodzi mi o perfekcję techniczną, chociaż oczywiście pracuję nad tym, ale głównie mi jednak chodzi o oddanie dynamiki i emocji chwili. Mam nadzieję że częściowo mi się udało.

http://i.pbase.com/g3/47/641147/2/66878212.MRk6Of2B.jpg

patrycjusz
15-09-2006, 09:01
ujęcie ciekawe, ale powinieneś przynajmiej troche pobawić sie obróbką

swiatlo
15-09-2006, 09:03
ujęcie ciekawe, ale powinieneś przynajmiej troche pobawić sie obróbką

Co masz na myśli?

patrycjusz
15-09-2006, 09:06
mysle ze jest za czerwono. Wydaje mi się ze balast bieli nie jest odpowiedni. Z ciekawosci zrobilem sobie swoją obróbkę, lecz B&W. Jak chcesz mogę pokazać

swiatlo
15-09-2006, 09:12
mysle ze jest za czerwono. Wydaje mi się ze balast bieli nie jest odpowiedni. Z ciekawosci zrobilem sobie swoją obróbkę, lecz B&W. Jak chcesz mogę pokazać

Też myślałem o bw, ale zrezygnowałem bo nie chciałem stracić kolorów sukni i chusty które chyba w tym przypadku są ważne.
Jeżeli chodzi o czerwień, to są to prawdziwe kolory. Takie było oświetlenie w klubie.

Niedzwiedz
15-09-2006, 10:04
a moze fajny klimat ciemnej piwniczki ,tanczacej dziewczyny grajacego grajka , oswietlone czerwona zarówka !!!

mnie sie podoba taka koncepcja lubie taka wersje podobnie w moich zdjeciach starams ie robic widac gitarzyste widac pania ktora tanczy, klaszczacy gosciu widac ze zabawa na calego w jakiejs powiedzmy obskurnej mekskanskiej knajpce ;) to ze technicznie sie nie udalo to nie problem to swietny obrazek z zycia i mi sie bardzo podoba !!!! sam chetnie rozwinol bym ten temat (zreszta staram sie rozwijac takie temat na kilka zdjec o ile mam mozliwosc i czas by wziac aparat w lapki )

Magnum43
15-09-2006, 21:10
Ostatnio w postach czyta się ....to za ciemne to za jasne to takie siakie owakie.....zgoda jeśli jest to studio ,jeżeli natomiast jest to migawka z życia to po kiego diabła to zmieniać jest klimat są ludzie no i fajnie .Gdyby byli to modele i zaaranżowana sytuacja to można wtedy się czep[iać :)