Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] "financial city"
Polsar74
17-05-2009, 20:32
Witam
podczas ostatniej mojej wizyty w W. poczyniłem takie oto "dzieło" - zapraszam serdecznie do komentowania
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img200.imageshack.us/my.php?image=warsawdeszczowo1.jpg)
a to Krajobraz czy Architektura?
:)
krajobraz miejski :mrgreen:
Marcin T
17-05-2009, 20:52
Prawie jak niu jork ;)
Polsar74
17-05-2009, 20:57
krajobraz miejski :mrgreen:
miejski - to też krajobraz, tylko bardziej "betonowy"
irek6311
17-05-2009, 21:05
Krajobraz spok :-D mi się podoba :p
Polsar74
18-05-2009, 10:10
Krajobraz spok :-D mi się podoba :p
dzięki Wszystkim
ktoś jeszcze ... ?
całkiem okej - fajnie pokazuje kontrast między blokami z czasów komuny i nowym city :) przydałoby się tylko ciekawsze niebo
panziksem
18-05-2009, 13:46
Myślałem, że to Tokio jakieś czy coś a to Warszawka...nabrałeś mnie a ja się dałem nabrać... :( ;)
Polsar74
18-05-2009, 23:03
Myślałem, że to Tokio jakieś czy coś a to Warszawka...nabrałeś mnie a ja się dałem nabrać... :( ;)
cała przyjemność po mojej stronie :-)
Kurcze, dobre to jest i to pod każdym względem.
Polsar74
19-05-2009, 22:51
póki co jestem w takim wieku że i mnie by się podobał taki widoczek przez okno posiadać - szczególnie w nocy lub np w czasie burzy, a na starość...no cóż, pewno jakaś wiejska chata :-)
ogólnie jest super, wręcz tak niewarszawsko - bez symbolu czyli Pałacu K. ;)
choć jak by się czepić to mnie prywatnie drażni ten kawałek dachu i komin na środku - dół... acz może się czepiam, amator i świeżak jestem: )
póki co jestem w takim wieku że i mnie by się podobał taki widoczek przez okno posiadać - szczególnie w nocy lub np w czasie burzy, a na starość...no cóż, pewno jakaś wiejska chata :-)
Cóż, wyprowadziłem się z tych gomółkowskich mrówkowców na peryferie. Znaczy się stary już jestem?
Polsar74
20-05-2009, 21:13
Cóż, wyprowadziłem się z tych gomułkowskich mrówkowców na peryferie. Znaczy się stary już jestem?
Tam od razu stary :-)
Dojrzały raczej - na tyle że Cię było stać :mrgreen:
Ja zaś - pisałem o sobie.
Lepiej napisz coś o fotce - zapraszam...
O fotce niewiele mogę napisać, bo mi monitor zazielenia, a nie mam jak do kalibracji pojechać. Jeżeli chodzi o sam kadr to jest jak najbardziej w porządku. Wymyśliłeś naprawdę ciekawe ujęcie badziewnego tematu. I to jest na duży +, jeżeli właśnie o to chodziło ;) (tzn obrazek ładniejszy niż rzeczywistość)
"Dojrzały" - to mi się podoba :)
Polsar74
20-05-2009, 21:25
"Dojrzały" - to mi się podoba :)
Hmmm...a co ? nie wstrzeliłem się ?
Hmmm...a co ? nie wstrzeliłem się ?
Wstrzeliłeś :) Pomyślałem, że w niku masz rok urodzenia i to jakoś tak fajnie zabrzmiało.
Polsar74
20-05-2009, 21:37
Wstrzeliłeś :) Pomyślałem, że w niku masz rok urodzenia i to jakoś tak fajnie zabrzmiało.
:mrgreen:
Powiedziałbym, że za dużo nieco prawej strony oraz przydałoby się trochę powyciągać z cieni pośród drzew oraz przygasić przepał na samej górze kadru. Poza tym przyjemna miejsca pocztówka. A i leci lekko w prawo :) . Na plus kolorystyka.
Polsar74
26-05-2009, 12:34
Powiedziałbym...
dzięki za odwiedziny i czekam na inne komentarze --- wszelkie sugestie mile widziane
i mnie by się podobał taki widoczek przez okno posiadać - szczególnie w nocy lub np w czasie burzy
I szkoda, że takie warunki się nie trafiły.
Polsar74
26-05-2009, 18:25
I szkoda, że takie warunki się nie trafiły.
wiem ;-)
borregaard
26-05-2009, 18:31
Ciekawe zestawienie starego blokowiska z nowym wieżowcowiskiem....:mrgreen:
Dobry kolor.Jest dobrze.
Polsar74
27-05-2009, 08:32
jeszcze raz dziękuję za komentarze